+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Szélesség
Polcterhelés
Mélység
Magasság
Hordók kapacitása
Fűtés típusa
Ajtótípus
Több megjelenítése
 

Veszélyes anyagok tárolása

Számos különböző iparág alkalmaz veszélyes anyagokat. Ez már elég okot ad arra, hogy választékunkban olyan kiváló veszélyesanyag-tárolással kapcsolatos terméket sorakoztassunk fel, amelyek mind teljesítik a törvényi előírásokat, és amelyek a biztonságot a praktikus és felhasználóbarát használattal egészítik ki.
80 termék található
| | |
80 termék található

Veszélyes anyagok tárolása bel- és kültérenJobb félni, mint megijedni – tartja a szólás. Vannak olyan anyagok, amelyek a bosszúságnál nagyobb kárt okoznak, ha a tárolásnál valami balul üt ki. Termékeinkkel a veszélyes anyagok tárolása minden esetben biztonságos lehet. Legyen szó akár gázpalackokról, akár vegyszerekről, kannákról, hordókról vagy tartálykonténerekről – kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő tárolási lehetőséget.Mikor kell különösen körültekintően eljárni a tárolásnál?A törvény értelmében veszélyes anyagról van szó, ha a következők közül egy vagy több tulajdonság jelen van: könnyen gyúlékony, oxidáló, mérgező, irritáló vagy maró, robbanásveszélyes és/vagy környezetre veszélyes. Az ilyen anyagok vagy keverékek kifolyás vagy pontosabban mondva szivárgás esetén súlyos veszélyt jelentenek munkatársai és a környezet számára. Ezért a veszélyes anyagok tárolásához olyan tárolókra és biztonsági eszközökre van szükség, amelyek kifejezetten az adott veszélyes anyaghoz megfelelőek, így veszélyes anyag tárolásához készült speciális termékekre, illetve felfogórendszerekre, veszélyesanyag-tároló szekrényekre és veszélyesanyag-tároló konténerekre stb. A KAISER+KRAFT webáruházában gyorsan megtalálhatja a megfelelőt.Honnan tudhatja meg, melyik termék melyik veszélyes anyaghoz megfelelő?A legegyszerűbben a veszélyes anyagot jelölő szimbólumok segítségével. Ezek nemcsak a veszélyes anyagok csomagolásán, hanem a veszélyes anyagok tárolásával kapcsolatos termékeinknél is megtalálhatók. Így rögtön tudhatja, mi tartozik össze. Termékeink engedélyét is egyetlen pillantással ellenőrizheti az ábrázolt tanúsítvány révén. Van még kérdése? Számos választ megtalál a Veszélyes anyagok előírásszerű tárolására vonatkozó információk című vásárlási tanácsadónkban.Mely termékek játszanak központi szerepet a veszélyes anyagok tárolásánál?Felfogótálcák nélkül nincs veszélyesanyag-tárolás. Az előírások szerint akkor van rájuk szükség, ha vizekre veszélyes vagy gyúlékony folyadékokkal teli tárolókat tárol. Így megakadályozható, hogy a véletlenül kifröccsenő tartalom a padlón vagy a talajvizekben landoljon. Fontos az alábbi két anyag megkülönböztetése:


  • Acél: vizekre veszélyes és gyúlékony folyadékokhoz alkalmas

  • Műanyag: agresszív és vizekre veszélyes folyadékokhoz


Tárolóink, veszélyesanyag-tároló állványaink és konténereink alapkivitelben fel vannak szerelve a megfelelő felfogótálcával. Eltérő esetben a felfogótálcákat is megrendelheti tőlünk külön – természetesen különböző változatokban és méretekben.Felmerül még a kérdés, hol szeretné tárolni veszélyes anyagait. Számos vállalat dönt úgy, hogy a veszélyes anyagokat biztonságos távolságban kültéren tárolja. Erre az esetre a KAISER+KRAFT kínálatában különböző méretekben talál veszélyesanyag-tárolókat és konténereket: hordó- és kannatárolók kis és közepes mennyiségekhez, veszélyesanyag-tároló raktárkonténerek több tárolószinttel nagy mennyiségekhez, valamint gázpalacktároló szekrények és konténerek különböző méretekben. A hőszigetelt konténerek a hőmérsékletre érzékeny veszélyes anyagok egész éves tárolására ideálisak. A veszélyes anyagok egyszerűbb kezeléséhez szivattyúk és hordókezelési tartozékok is találhatók nálunk.Beltérre biztonsági tárolókat és egyedileg bővíthető, horganyzott acéllemezből készült veszélyesanyag-tároló állványokat kínálunk, valamint választhat veszélyesanyag-tároló szekrényeink közül is.Kit kérdezhet, ha bizonytalan?Leginkább minket. A veszélyesanyag-tárolás területének szakértői szívesen segítenek Önnek a megfelelő tárolási lehetőségek kiválasztásában. Ha pedig nem találja a webáruházban azt, ami minden igényének teljes mértékben megfelelne, mi megvalósítjuk Önnek az egyedi igényeinek megfelelő egyedi megoldásokat.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás