0% hulladék. 100% tisztaság. 1000% Rubbermaid

Hozza ki a legtöbbet a kevesebb hulladékból és nagyobb tisztaságból

Equipped for tomorrow.

Legyen mindig jól felszerelt. Jöhet bármi.
office

Iroda

transport

Szállítás

Storage

Raktározás

workshop

Üzem

KAISER+KRAFT Magyarország – Szívélyes üdvözlettel Budaörsről.

Örülünk, hogy megtalált minket! Európa egyik vezető B2B katalóguson keresztül kereskedő cégét, mely üzemek és irodák felszereléséhez szükséges termékeket és raktárberendezéseket forgalmaz. És üdvözöljük Budaörsről is. Munkatársaink szívesen teljesítik kívánságait, és személyre szabottan foglalkoznak Önnel. Bevált megoldásokat javasolnak Önnek és kitűnő szolgáltatást nyújtanak. Az állványoktól a villás targoncákig megbízhatóan és gyorsan szállítunk: "Mindent, ami egy cégnek kell".

A KAISER+KRAFT Magyarország oldalain tőlünk, rólunk és a 70.000-termékekről olvashat fontos tudnivalókat. És ha még ezek után is van kérdése, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.

De mit is takar az a bizonyos „Minden, ami egy cégnek kell”? Ezt a kérdést sokszor halljuk. A szlogen saját magunkkal kapcsolatos elvárásainkat fejezi ki – és egyben ígéret az Ön számára is: hiszen nem akármilyen munkaeszközöket kínálunk, hanem minőségi termékeket minden használati területre. Olyan termékeket, melyekben a funkcionalitás, a dizájn és az ergonómia szempontjai találkoznak.


Fedezze fel most a KAISER+KRAFT Magyarország termékeit, a hulladékgyűjtőktől az irodabútorokon át a blokkolóórákig.

Most pedig irány a KAISER+KRAFT Magyarország webáruháza: átfogó kínálatunkban szinte garantáltan nem lesz olyan termék, amit ne találna meg. Nemcsak olyan csúcsminőségű termékeket kínálunk, mint pl. Kärcher nagynyomású tisztítókat, Rau munkapadokat vagy a Zarges létrák, hanem kiváló minőségű saját márkákat is, melyek közül sok "made in Germany" tanúsítvánnyal rendelkezik. Az EUROKRAFT márkával például biztonságosan tervezhet, hiszen minden prémium termékre 5 év utánvásárlási szolgáltatást és 10 év garanciát kínálunk. Az EUROKRAFT egyébként zöldben is kapható: Az ACTIVE GREEN termékek ökomérlege és újrahasznosítható csomagolása mindig meggyőzi az ügyfeleket. A QUIPO a KAISER+KRAFT portfóliójának kitűnő ár-érték arányos márkája – 5 év garanciával és fair árakkal. Az OFFICE AKKTIV pedig könnyedén elvezeti Önt álmai 5 csillagos irodájához.

Mire lenne szüksége?

Zsákszállító molnárkocsit, szeméttárolót vagy irodai széket rendelne? Esetleg még valamit? Irodahelyiségeit például teljes egészében berendezheti nálunk. Ehhez rendelkezésére állnak CAD tervező-szolgáltatásunk szakemberei, és akár teljes irodabútor-sorozataink közül is választhat. Egyszerűen keresse meg vonzó árukínálatunkban az Ön által kívánt felszerelést – vagy egészítse ki meglévő berendezését ahhoz illő irattartó szekrényekkel vagy guruló tárolókkal. Irodájából nem hiányozhatnak olyan innovatív fejlesztésű termékek sem, mint pl. az Upliner 2.0 elektromosan állítható magasságú álló és ülő íróasztal: A klasszikus íróasztalokhoz képest ezek az álló íróasztalok még következetesebben eleget tesznek az irodai berendezésekre vonatkozó ergonómiai követelményeknek. És ezt teszi sok irodai székünk is – a Dauphin vagy a Topstar vagy akár a Prosedia. És hogy irodái ne legyenek szomorú szürkék, szépítse meg őket megtévesztésig eredetinek tűnő műnövényekkel: levendulával, bonszai-jal, orchideával. Meglátja, művirágaink majd' megszólalnak.

És ha még több teljesítményt és szolgáltatást kíván, az sem gond: A KAISER+KRAFT Magyarország-nál ennél sokkal több van a kínálatban:

- teljes berendezések, szó szerinti értelemben is,

- szerelési szolgáltatásunk egyszerűbb szerelési munkákhoz,

- egyedi modellek,

- egyedi színek,

- egyedi méretek Szállítóeszközökhöz és kocsikhoz,

- trezor-kiszállítás és elszállítás

- és mobil ügyfélszolgálat.

És ami máshol speciális szolgáltatás, az nálunk alapvető:

- ingyenes házhozszállítás,

- gyors szállítás,

- minimum 3 év garancia és

- 30 napos visszavásárlási garancia.

Hasznos tanácsadó oldalaink pedig további információkkal és tippekkel szolgálnak a KAISER+KRAFT termékeivel és témáival kapcsolatban.

Ha megtalálta, ami tetszik Önnek, akkor közvetlenül online meg is rendelheti. Használja hozzá webáruházunkat. Ha egy kiárusított termék keltette fel az érdekődését, hívjon minket! Állunk rendelkezésére. Persze bármikor rendelhet a katalógusból is. Most már Ön is láthatja: A "Minden, ami egy cégnek kell" egyúttal azt is jelenti, hogy "Minden, ami Önnek kell"! És ... most miben segíthetünk?