+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
 

Vákuumos emelők

Középpontban a vákuum. Mindegyik vákuumos emelő egészen egyszerű elven működik: a vákuumos emelő korongja és a szállítandó tárgy sima felülete között vákuum alakul ki, így nehéz terhek is gond nélkül felemelhetők és elmozgathatók. Így Ön és munkatársai is megkönnyebbülhetnek!
26 termék található
| | |
26 termék található

Vákuumos emelők: biztonságos szállítás izomerővel

A szállítási kihívások nagy része megoldható elektromos segédeszközzel. Néhány anyagot és árut azonban jobb egyszerűen izomerővel mozgatni. Az érzékeny vagy foghatatlan tárgyaknál ugyanis óvatosságra van szükség. Okos megoldásunk erre a vákuumos emelők kínálata.

Hogyan működnek a vákuumos emelők?

Alapvetően mindegyik vákuumos emelő egy egyszerű, otthoni környezetben például a fürdőszobai csempén vagy bútoron megtalálható tapadókorong ipari változata. A műhelyben, a raktárban és a gyártás területén ezt az alapelvet alkalmazzuk a nagy felületű vákuumos emelőkre, amelyeknél a munkatárs a szükséges vákuumot egy kar segítségével hozza létre a sík és gáztömör felületeken.

A csúcspont pedig az, hogy a vákuumos emelők fogantyúkkal vannak felszerelve, teherbírásuk pedig 30 és 120 kg között van – ez már elegendő ahhoz, hogy még nehezebb szállítási feladatoknál is alkalmazhatók legyenek. Így a korábban emelőgépekkel és emelőkészülékekkel biztonságosan nem kezelhető áruk hirtelen rendkívül jól mozgathatóvá tehetők.

Hol használhatók a vákuumos emelők?

Ez a praktikus szállítóeszköz elengedhetetlen például nagy méretű üveglapok szállításánál vagy elhelyezésénél. Ott, ahol más szállítóeszközök és -kocsik ilyen esetben csak nagyon sok tömítőanyaggal és nagyfokú óvatossággal lennének használhatók, a munkatársak egy vákuumos emelővel még nagy lapokat is gond nélkül mozgathatnak.

Fontos, hogy több vákuumos emelőt kell a kritikus pontokra helyezni és a lapot egyidejűleg megemelni. Kezelhetetlen fémlemezek, talplemezek és kisebb gépek esetén is nagyszerű megoldást jelentenek a rugalmasan használható vákuumos emelők.

Segítségükkel könnyebb a gyártási anyagokat vagy a gépeket milliméterre pontosan elhelyezni. Nem kell semmilyen terjedelmes gépemelőt használni az áthelyezéshez, és még csekély helyen is elegendő emelőerő fejthető ki velük a törésbiztos és sérülésmentes mozgatáshoz.

Az ipari feladatok mellett a vákuumos emelők a szerszámkészletben is praktikus helyet foglalnak el – például, ha átrendezi irodáját, ha a pihenőszobában lévő hűtőn keres fogást, vagy ha egy ajtót szeretne gyorsan le- majd visszaakasztani.

Kérdése van a kínálattal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal személyesen.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás