+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szín
Szélesség
Rögzítési mód
Mélység
Magasság
Kivitel
Keréktávolság
Hossz
Több megjelenítése
 

Kerékpárállványok

Kérjük, ne támassza kerékpárját a falhoz, a kerítéshez vagy a fához. Erre ott vannak a kerékpárállványok – méghozzá a legkülönbözőbb kivitelekben. Egyhelyes állványok falhoz vagy soros összekötéshez. Nemcsak a látvány szebb, hanem biztonságosabb is. ADFC tanúsítvánnyal rendelkező kerékpárállványaink kímélik a kerékpárt és helytakarékosak is.
31 termék található
| | |
31 termék található

Kerékpárállványok – a kerékpárok nemcsak megfelelő, hanem biztonságos tárolásáhozMi köze a kerékpárállványnak az attraktivitáshoz? Több mint gondolná. Ezen persze nem azt értjük, hogy a kerékpárral közlekedők lesznek tőle szebbek, hanem a lakóépületek, a kempingek, a szállodák, a sportlétesítmények, a vállalatok, a köztéri létesítmények, és a sort még hosszan folytathatnánk... A kerékpár teljes értékű közlekedési eszközzé nőtte ki magát a városokban. Így még fontosabb, hogy lehetőség legyen biztonságosan, kényelmesen, az úti célhoz közel és megfelelően tárolni. Ugyanis, ha a kerékpárt egyszerűen nekidöntjük egy falnak, egy fának, egy kerítésnek, majd roppant gyorsan beugrunk egyik, majd másik boltba, hogy közben beszerezzünk vagy elintézzünk valamit, az egyrészről illetlenség, másrésztől nem is túl biztonságos. A sokszor költséges kerékpárt egy szempillantás alatt ellophatja valaki. A kültéren vagy a garázsban felállított szakszerűen megtervezett kerékpárparkolóval azt is mutatja, hogy a környezettudatosabb munkatársak megbecsülése nem idegen vállalata számára. Ez pedig az Ön attraktivitását növeli munkaadóként.A kerékpárállványoktól a kerékpárparkolóigA kerékpárállványok célja, hogy az ügyfelek, a vendégek, az üzleti partnerek vagy a munkatársak biztonságosan tárolhassák a kerékpárjukat kültéren. A vállalati garázsba való fali kerékpártartók védenek többek között a lopás, a vandalizmus és a rossz időjárás ellen. Ahogy a fedett kerékpárállványok is. A kerékpárkengyelekkel az első és a hátsó kerék is biztosítható. Akkor sincs probléma, ha egy, kettő, három vagy négy tárolóhely nem elég, ugyanis bármikor rugalmasan összekötheti sorban a kerékpárállványokat. Ha pedig nagyobb megbecsüléséről szeretné biztosítani a kerékpárral közlekedőket, akkor az extra széles felnikímélő beállóhelyekkel rendelkező moduláris kerékpárparkolók közül érdemes választania. Ezeket a példaértékű megoldásokat az ADFC német kerékpáros klub szigorúan megvizsgálta és kitüntette kiváló minőségükért. Az ADFC által tanúsított kerékpárállványok és kerékpárgarázsok stabilak, kerékpárbarátok, helytakarékosak, bővíthetők és elegánsak is egyszerre.Természetesen szívesen segítünk Önnek a tervezésben és kerékpárparkolója felállításában is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás