+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Tulajdonság
Töltési magasság
Teherbírás
Szín
Szélesség
Rakatsúly
Rakatmagasság
Több megjelenítése
 

Egymásra rakható nagy térfogatú tárolók

A rácsos tárolók és a rakásolható tárolók segítségével egy pillanat alatt nagyobb lesz a hely és az áttekinthetőség a raktárban. És mivel egy raktárban sokféle feladat fordulhat elő, választékunkban a rácsos tárolók és rakásolható tárolók legkülönbözőbb típusait találhatja meg. Zárt vagy nyitott, különböző teherbírású, illetve kisebb vagy nagyobb terhekhez való kivitelek… Nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő modellt.
81 termék található
| | |
81 termék található

Rácsos tárolók, rakásolható tárolók: helykihasználás, áttekinthető tárolás, biztonságos szállítás.Miért van annyi felhőkarcoló New Yorkban? Nos, ha a felület ára az egekben van, akkor bizony az ember a magasba tör. Mit jelent ez a gyártás, a raktározás és a szállítás számára? Alapvetően ugyanazt, ebből pedig az következik, hogy mindenféle árut szeretünk egymásra rakni. Központi jelentőségű szempont itt a mobilitás. A KAISER+KRAFT kínálatában rácsos tárolók és rakásolható tárolók átfogó választéka várja különböző méretekben, anyagokból és kivitelekben. A tárolók úgy készülnek, hogy egymásra vagy egymásba rakhatók legyenek, valamint daruszemekkel felfüggeszthetők és vízszintesen felemelhetők legyenek. A termékkínálat sokféle vállalati igényt lefed a gyártástól és a tárolástól kezdve a szállításon át a termékbemutatásig az értékesítés területén.Rácsos tárolók és rakásolható tárolók: masszív kialakítás, de alaposan átgondolva: az intelligencia a koncepcióban rejlikLogisztika tökéletesítve – talán el sem hinné, mi mindenre képesek termékeink. 20 rácsos tároló rakható egymásra például összecsukott állapotban és három rácsos tároló megpakolt állapotban, a kihajtás és az összecsukás pedig alig néhány kézmozdulattal elvégezhető. Rendelhetők azonos alapfelülettel rendelkező kivitelek különböző hasznos magasságokkal, az árubemutatáshoz pedig rekeszfelosztással rendelkező modellek is elérhetők. A forma követi a funkciót: két hegesztett, alacsony szerkezetű rácsos tároló rakásolva akkora, mint egy EUR-szabványláda, a gyűjtőtartályok méretezése pedig a teherautók rakterének optimális kihasználására törekszik. A változatosság szempontjából a különböző falmagasságú rakásolható tárolók egymáshoz igazított alapfelülettel 500 – 2000 kg közötti teherbírással rendelkeznek. Az aláfogási magasságok mindegyiknél egyértelműen a szokványos emelő- és szállítókészülékekre vannak igazítva.Rakásolható tárolók: a felhasználási cél határozza meg a kiviteltKisebb dolgokat szeretne tárolni? Akkor a teli falú rakásolható tárolók jelentik a megfelelő választást. Megpakolt rácsos tárolóknál is szeretne hozzáférni a raktári áruhoz? Válasszon billenőlemezes modellt. Csöveket vagy konzolokat tárol? Hosszú árukhoz való állványokkal rendelkező villás targoncával biztonságosan elszállíthatja őket A-ból B-be.Most pedig Ön jön. Válassza ki a számtalan lehetőségünk közül a vállalata számára optimális megoldást – a tárolókon túl is. Szüksége van még megfelelő szállítóeszközökre? Segítségre van szüksége a raktárberendezése megtervezéséhez? Forduljon hozzánk bizalommal. A KAISER+KRAFT munkatársai szívesen nyújtanak Önnek segítséget és tanácsot.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás