+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Anyagtulajdonság
Hossz
Magasság
Szélesség
Űrtartalom
 

Egymásra rakható tárolórekeszek

A rengeteg különböző apró alkatrész és áru praktikus tárolásához: egymásra rakható rekeszek. Optimálisak szállításhoz és küldeményezéshez. A legkülönbözőbb méretekben és számos színben kaphatók, akár fedéllel vagy anélkül. A rendet és áttekinthetőséget igénylő helyzetekben a helytakarékos egymásra rakható rekeszek jelentik a legegyszerűbb megoldást.
356 termék található
| | |
Kedvező ár
Polipropilén összehajtható doboz
űrtartalom 22 l, fedél nélkül
Nettó
4.000,- Ft
Euro-szabvány egymásra rakható tároló
külső h x szé x ma 400 x 300 x 170 mm
Nettó
19.200,- Ft
Elforgatva egymásra / egymásba rakható láda
űrtartalom 37 liter, perforált falak, zárt alj, cs. e. 4 db
Nettó
23.400,- Ft
Elforgatva egymásra / egymásba rakható láda
űrtartalom 49 liter, perforált falak, zárt alj, cs. e. 4 db
Nettó
24.900,- Ft
Elforgatva egymásra / egymásba rakható láda
űrtartalom 58,5 liter, perforált falak, zárt alj, cs. e. 4 db
Nettó
29.500,- Ft
Elforgatva egymásra / egymásba rakható láda
űrtartalom 78 liter, perforált falak, zárt alj, cs. e. 4 db
Nettó
34.000,- Ft
Nettó
15.400,- Ft -tól
Rakodó- és szállítótartály
zárt falak és alj, frontoldali nyílás
Nettó
26.200,- Ft -tól
Rakodó- és szállítótartály
perforált falak, zárt alj, frontoldali nyílás
Nettó
21.000,- Ft -tól
Rakodó- és szállítótartály
perforált falak és alj, frontoldali nyílás
Nettó
20.300,- Ft -tól
Ipari tároló
űrtartalom 5 liter, h x szé x ma 300 x 200 x 120 mm, cs. e. 5 db
Nettó
11.000,- Ft
Ipari tároló
űrtartalom 50,8 liter, h x szé x ma 600 x 400 x 270 mm, cs. e. 4 db
Nettó
28.800,- Ft
Polipropilén összehajtható doboz
űrtartalom 20 liter, h x szé x ma 400 x 300 x 225 mm
Nettó
19.500,- Ft
Polipropilén összehajtható doboz
űrtartalom 43 liter, h x szé x ma 600 x 400 x 225 mm
Nettó
27.600,- Ft
Polipropilén összehajtható doboz
űrtartalom 52 liter, h x szé x ma 600 x 400 x 280 mm
Nettó
28.500,- Ft
Polipropilén összehajtható doboz
űrtartalom 63 liter, h x szé x ma 600 x 400 x 320 mm
Nettó
31.000,- Ft
356 termék található
Egymásra rakható rácsos tárolók – helytakarékos rakásolás
Az egymásra rakható rácsos tárolók révén munkatársai pozitív értelemben válhatnak „rafkóssá''. Az egymásra rakható tárolódobozok – mint bármelyik egymásra rakható Euro-tároló beépített kártyatartóval (kanban vagy chip) – ugyanis praktikus és helytakarékos megoldást kínálnak a raktározás vagy az üzemi berendezések területén. Ezenkívül a tárolók rengeteg különböző dolgot tartalmazhatnak. Az egymásra rakható rácsos tárolók praktikus megoldást kínálnak a legkülönfélébb áruk, apró alkatrészek és termékek tárolásához. A tárolható térfogat a rakásolás révén további egységekkel bővíthető helyben. Ideális esetben egészen a mennyezetig működhet a rakásolás. Helyigény esetén ugyanilyen gyorsan felszabadítható hely valami más számára. Az egymásra rakható rácsos tárolók rugalmasak, és egyszerűen kézzel vagy akár emelőkészülékkel is szállíthatók. Hasznosak lehetnek a különböző méretű kivitelekben rendelhető raktári tárolók és raklapok is. A KAISER+KRAFT a legkülönfélébb felhasználási célokra kínál egymásra rakható rácsos tárolókat. Az egyes dobozok lehetnek felül nyitottak, de választhatók tárolódobozok fedéllel is. Ebben az esetben fontos szerepet játszik, pontosan milyen árut kíván tárolni. Alapvetően mindkét változat egymásra rakható. A zárral felszerelt dobozok esetében – ahogy ennél a műanyag doboznál is – megtalálhatók levehető fedelű és fixen rögzített fedelű egymásra rakható rácsos tárolók is. Az átlátszó anyagok még zárt rendszereknél is lehetővé teszik, hogy kívülről, felnyitás nélkül megtekintse a tartalmat. A színes dobozok segítségével célzottan szortírozhatja és osztályozhatja a különböző tartalmakat. Élelmiszerekhez alkalmas tárolók is éppúgy megtalálhatók kínálatunkban, mint a nagy kockázatú tárolandó és szállítandó árukhoz valók speciális tárolók.

Egymásra rakható rácsos tárolók szállítótartályokként és raklapokként
Az egymásra rakható rácsos tárolók képezik az egyetlen olyan rakásolható rendszert, amely tartósan használható tárolásra vagy szállítótartályként. Akár polipropilénből, akár műanyagokból készült kivitelekre, akár fa raklapokra vagy összehajtható dobozokra van szüksége, nálunk az üzemben felmerülő összes igényre megtalálhatja a megfelelő megoldást. Mindegyik egymásra rakható rácsos tároló a raktári logisztikára és a szállítmányozásra jellemző nagy igénybevételhez készült. További lehetséges változatokat képeznek az alumíniumdobozok és a hőmérsékletálló, élelmiszerekhez alkalmas dobozok, valamint a nehéz árukhoz való egymásra rakható kosarak és acéldobozok. A műanyag dobozok a leggyakoribb egymásra rakható rácsos tárolók, és a legkülönfélébb kivitelekben rendelhetők. Válassza ki kiváló minőségű vállalati felszerelését a minőségi szolgáltató KAISER+KRAFT-nál, amely már hosszú évtizedek óta tudja, mire van szüksége a cégnek.
Termék-összehasonlítás