+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Tulajdonság
Szélesség
Magasság
Hossz
Anyagtulajdonság
Anyag
 

Egymásra rakható tárolórekeszek

A rengeteg különböző apró alkatrész és áru praktikus tárolásához: egymásra rakható rekeszek. Optimálisak szállításhoz és küldeményezéshez. A legkülönbözőbb méretekben és számos színben kaphatók, akár fedéllel vagy anélkül. A rendet és áttekinthetőséget igénylő helyzetekben a helytakarékos egymásra rakható rekeszek jelentik a legegyszerűbb megoldást.
342 termék található
| | |
342 termék található

Rakásolható tárolók a helytakarékos tárolás érdekébenSzéltében már nem terjeszkedhet? Akkor használja ki raktárát függőlegesen is. Tárolódobozainkkal munkatársai pillanatok alatt gyakorlattá válhatnak a rakásolásban. Legyen szó akár árukról, szerszámokról vagy tartozékokról, nehéz vagy könnyű tárgyakról, nálunk bármilyen tartalomhoz megtalálhatja a megfelelő dobozt.Függőleges tárolás könnyedén – bármilyen igényt kielégítő rakásolható tárolóinkkalA KAISER+KRAFT kínálatában különböző méretekben és kivitelekben talál rakásolható tárolókat: fedéllel vagy anélkül, perforált vagy sima falakkal, kosárként, ládaként vagy nagy teherbírású tárolóként. Élelmiszeripari használatra az élelmiszerekhez is alkalmas változatok alkalmasak, az acéldobozok pedig nagy tömeget képesek tárolni.Mi a közös a rakásolható tárolóinkban? Rugalmasságuk és masszivitásuk például. A szabványméreteknek köszönhetően optimálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet a padlón és a raklapokon. Ha raklap mellett dönt, már csak egy targoncára vagy egy emelőkocsira van szüksége, hogy a rakást az egyik helyről a másikra mozgathassa.Rakásolható tárolók: az áttekinthetőség fenntartásaA rakásoláshoz valamennyi rendszerre is szükség van, hogy a raktári munkatársak megtalálják, amit keresnek. Ezért a KAISER+KRAFT kínálatában a különböző színű rakásolható tárolók mellett behelyezhető dobozokat, feliratokat, címkéket és további értékes tartozékokat is talál. A fedőelemek és a fedelek megvédik a tartalmat a portól, a nedvességtől és az idegen anyagoktól.Nem tudja biztosan, hogy egy multifunkciós műanyag doboz, egy acéllemez tároló vagy egy összehajtható doboz lenne-e a megfelelő választás az Ön számára? Szívesen segítünk Önnek a rakásolással, valamint az üzemi- és raktárfelszerelésekkel kapcsolatos további kérdések esetén.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás