+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Teherbírás
Szélesség
Mélység
Magasság
Kerékkivitel
Hossz
Guruló tároló kivitele
Több megjelenítése
 

Guruló tárolók

Lássuk a szállítást… Kicsi és nagy, könnyű, közepes és nagyon nehéz áruk. Nem gond! A guruló tárolók segítségével bármely áruját gyermeki könnyedséggel és biztonságban szállíthatja. Az erős igénybevétel vagy a folyamatos használat meg sem kottyan ezeknek a segítőknek.
136 termék található
| | |
136 termék található
Guruló tárolók
A guruló tárolók és a görgős konténerek bármilyen típusú áruk egyszerű szállítását teszik lehetővé a vállalaton belül vagy a tehergépjárművekben. A legkülönbözőbb kivitelű rácsos kocsik használhatók ezen a területen könnyű szerkezetű szállítókocsiként. Lenyitható hosszanti oldallal vagy huzalrácsból készült kétszárnyas ajtókkal rendelkező kocsik ugyanúgy választhatók, mint zárt kabinokkal ellátott guruló tárolók. A különböző szállítóeszközök és kocsik különféle görgőkkel választhatók különböző padlóburkolatokhoz, például betonhoz, szőnyeghez vagy linóleumhoz, és adott esetben többször lecserélhetők. A lehajtható elülső résszel készült görgős konténerek segítségével a szállítási segítő megtöltése és kiürítése különösen kényelmes lehet. Az aljként fa raklapokkal rendelkező szállító alvázak és a műanyag aljjal ellátott logisztikai dobozok célzottan választhatók ki a szállítmánynak megfelelően. A KAISER+KRAFT-nál élelmiszerekhez alkalmas görgős konténereket és további speciális szállító alvázakat is rendelhet.

Guruló tárolók a kiskereskedelem, a logisztika és számos más terület számára
Legyen szó akár guruló tárolókról a logisztikai vállalatok vagy görgős konténerekről a kiskereskedelmi vállalatok számára: a szállítóeszközökre és kocsikra robusztus gyártási minőség jellemző, és még nagy igénybevételnek is tartósan ellenállnak. Mobil egymásra rakható rácsos tárolók és zárt szekrénykocsik egészítik ki a görgős konténerek rendkívül sokoldalú termékkínálatát. A makrolonlemezes ajtókkal rendelkező biztonsági szállítóeszközök vagy az alumínium guruló tárolók kiváló minőségű kialakítással találhatók meg választékunkban. Az egyes görgős konténerek töltési térfogata jóval 700 l fölött is lehet. A mindennapi használattal kapcsolatban fontos figyelembe venni, milyen töltési magasságban lehetséges a tárolók be- és kirakodása. Amennyiben a szállítandó anyagok átmeneti tárolására van szükség, kínálatunkban zárható guruló tárolókat is talál. A KAISER+KRAFT választékában bármely típusú áru szállításához és tárolásához megtalálhatja a megfelelő guruló tárolót vagy görgős konténert, és segítségükkel a vállalatán belüli logisztikát minden esetben mobilan alakíthatja ki.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás