+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Terméktípus
Szélesség
Magasság
Hány mappához
 

DURABLE Irodai kocsik

5 termék található
| | |
5 termék található

Gyors és egyszerű szállítás a Durable irodai kocsikkal

A praktikus Durable irodai kocsik még nagy terhek esetén is gyors és egyszerű szállítást tesznek lehetővé az irodában. A Durable irodai kocsi nemcsak bőséges tárolóhelyet és praktikus tárolópolcokat biztosít az irodai mindennapok megkönnyítése érdekében, hanem még helytakarékos is. Az iratrendező kocsi két polcszintje kihúzható és fedéllel van ellátva. A Durable irodai kocsi mérete a DIN A4 formátumot helyezi középpontba, így ideális a napi papírforgalomhoz. Az irattároló kocsi teleszkópos kihúzású iratsínei zökkenőmentes működést és megbízhatóságot ígérnek. Összefoglalva: a Durable irodai kocsi olyan mappatartó kocsi, amelyre kiváló minőségű kialakítás és funkcionalitás jellemző.

A mappagyártó Durable vállalat az 1959-es megalapítása óta a legkülönbözőbb szakértők számára készít irodaszereket. Az innovatív ötletek és a szigorú minőség-ellenőrzés révén a mai napig fenn tudták tartani a magas minőségi szintet. A fél évszázados tudás és tapasztalat a termékekben is megjelenik – ideális példát nyújt erre a Durable szállítókocsi.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás