+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Terméktípus
Teherbírás
Szintenkénti teherbírás
Szintek magassága
Szélesség
Magasság
Hossz
Dobogószélesség
Dobogó hossza
Több megjelenítése
 

EUROKRAFT Irodai kocsik

11 termék található
| | |
11 termék található

Áttekinthetőség és minőség az EUROKRAFT irodai kocsival

Az új EUROKRAFT irodai kocsik optimális és gyors megoldást kínálnak a posta kiosztásához az irodában. A klasszikus postai elosztókocsi két rakfelülettel rendelkezik, így maximális tárolóhelyet biztosít. Az EUROKRAFT irodai kocsik a műanyaggal bevont felület és a zártszelvény váz révén emelkednek ki. Megvédik az iratrendező kocsit az elhasználódástól, és még nagy terhelésnek is ellenállnak. Az irattároló kocsi görgői tömörgumi abroncsokkal vannak felszerelve, amelyek nem hagynak nyomot, így még a padlót is kímélik. A mappatartó kocsi további pluszpontja a szálvédelem. EUROKRAFT irodai kocsival olyan szállítókocsit kap kézhez, amely nemcsak praktikus, hanem kiváló minőségű is.

Az EUROKRAFT az új EUROKRAFT irodai kocsikkal olyan terméket hozott létre, amely tökéletesen képviseli azt a filozófiát, hogy a minőség nem ismer kompromisszumokat. A beszállítók szigorú kiválasztása és a minőségi szabványok folyamatos ellenőrzése révén az EUROKRAFT az ipari termékek megbízható márkájaként bizonyított.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás