+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
Szín
Szélesség
Palackok száma
Mely palackátmérőhöz
Mely hordóátmérőhöz
Magasság
Hossz
Több megjelenítése
 

Hordókezelés

A veszélyes anyagokat általában hordókban tárolják. Intelligens termékeink jelentősen megkönnyíthetik a hordók biztonságos kezelését az üzemekben – emelésnél, mozgatásnál, forgatásnál, döntésnél vagy ürítésnél. A nemesacél és a többi kiváló minőségű anyag a legjobb ipari minőséget biztosítja. Ez pedig csak egyet jelent: az egészség és a környezet nagyobb védelmét.
66 termék található
| | |
66 termék található
Hordókezelés A megfelelő hordókezeléshez webáruházunk speciális eszközök széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak egyrészt a mobil szállításhoz, de fixen telepíthetők is. A szállítóeszközök és a kocsik segítségével a veszélyes anyagokat tartalmazó hordók biztonságos kezelése is lehetővé válik. A legkülönbözőbb hordóméretekhez találhat itt megfelelő megoldásokat. A teherbírás jóval 500 kg felett is lehet. Így acélhordók, műanyag hordók és más kivitelek így egyaránt szállíthatók. A hordók feltöltéséhez és berakodásához bevált technológiák állnak rendelkezésre, amelyek jelentősen felgyorsítják a munkafolyamatokat. Hidraulikus rendszerek alkalmazásával ezenkívül a munkatársak dolga is nagyban megkönnyíthető, valamint a nehezebb hordók kezelése is lehetővé válik. Lefejtőkészülékek is rendelhetők mobil egységként, így rendkívül rugalmas használat érhető el az üzemben. Egyedi megoldások Megfelelő, például a fedélre szerelhető hordófogóval még fekvő hordók is optimálisan mozgathatók A-ból B-be a csarnokban. Megfelelő hordófüggesztékekkel pedig álló hordók esetén is könnyedén lehetséges a szállítás. Elforgatható hordófogóval a tartályok változatosan, különböző döntött pozíciókba hozhatók. A különböző rendszerajánlatoknak köszönhetően higiéniai szempontból kényes területeken, például konyhákon, klinikákon és laborokban is használható szállítókocsik is rendelkezésre állnak. Az egyszerű tisztíthatóság is ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint az anyagok ellenállása. A nemesacél és más kiváló minőségű anyagok felhasználása révén a legkiválóbb ipari minőséget tudjuk biztosítani. A KAISER+KRAFT-nál az összes terméket a jól bevált három éves garanciával rendelheti meg.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás