+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
Szintek száma
Szélesség
Rakodási magasság
Magasság
Kerékkivitel
Hossz
Dobogószélesség
Több megjelenítése
 

Kézikocsik

A szállítókocsik között igazi klasszikusnak számít. Ez nem más, mint a kézi szállítókocsi. Ideális az iparban, a raktárlogisztikában stb. jellemző súlyos, nehezen kezelhető áruk mozgatásához. És ami a legjobb: ahogy a neve is mondja, a kézi szállítókocsi egyszerűen kézzel húzható.
18 termék található
| | |
18 termék található
Kézi szállítókocsik – nehéz terheket is kisujjal!
Mielőtt részletesebben is bemutatnánk a kínálatunkban található kézi szállítókocsik előnyeit, szeretnénk tenni egy rövid kitérőt: ismerjük meg együtt a kézi szállítókocsikat egészen tudományos szempontból! A kézi szállítókocsik, más néven kézikocsik vagy vonórudas kézikocsik természetesen a szállítóeszközök és kocsik közé tartoznak. Közeli rokonságban állnak nemcsak a szállító molnárkocsikkal és a ládás kocsikkal, hanem a szállító alvázakkal és a szállítókocsikkal is. A kézi szállítókocsik különböző altípusokba sorolhatók. A kézi szállítókocsik kétkerekű változatát húzós kocsinak hívjuk. A négykerekű változat pedig ezzel szemben oldalfalakkal rendelkezik, ezért a köznyelvben gyakran hivatkoznak rá „szekérként''. A négykerekű kézi szállítókocsik nagy népszerűségnek örvendenek a magánszférában is.

Az Ön új kézikocsija – melyiket szeretné?
A kínálatunkban megtalálható kézi szállítókocsik mind professzionális használatra készültek az ipar, a raktári logisztika és társaik számára. Ennek megfelelően biztos lehet abban, hogy minden modell stabil, funkcionális és erős, emellett könnyedén be- és kirakodható, valamint egyszerűen irányítható. Így az Ön egyetlen feladata, hogy a megfelelő változatot válassza ki. Megtalálhatók különböző teherbírások, különböző rakfelületméretek, különböző felületanyagok, választhatók oldalfalakkal ellátott vagy anélküli kivitelek. Webáruházunkban így garantáltan megtalálja a megfelelő változatot. Ha pedig bizonytalan lenne, természetesen szívesen segítünk Önnek. Kezet rá!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás