+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Használat
 

Elosztók

Amikor új munkagépekkel bővül az iroda vagy az üzem, akkor válnak igazán fontossá: kezdődhet az elosztókeresés! A jó hír az, hogy nálunk jó helyen jár, nem kell tovább keresnie: kínálatunkban számítógépekhez, lámpákhoz, ventilátorokhoz, lamináló készülékekhez és bármi máshoz megtalálja a megfelelő elosztót, ami csak áramot használ.
4 termék található
| | |
Elosztó, 6 helyes
ma x szé x mé 65 x 400 x 45 mm
Nettó
32.300,- Ft
Elosztó
6 helyes, alumínium ház
Nettó
27.300,- Ft -tól
Új
Kettős dugaszoló aljzat
áramellátó egységhez
Nettó
15.000,- Ft
Új
Nettó
30.900,- Ft
4 termék található
Elosztókkal áram mindenki számára
Webáruházunkban elosztókat is talál praktikus irodai használatra. Ahhoz, hogy mindenki elegendő áramhoz jusson a munkaeszközei számára, elengedhetetlenek az elosztók. A kikapcsolható elosztókkal ráadásul hatékonyan takarékoskodhat is az árammal. Kapcsolós elosztó használatával minden készüléket egyetlen mozdulattal teljesen leválaszthat az elektromos hálózatról, így elkerülhető, hogy minden egyes csatlakozót egyenként kelljen kihúzni a dugaszoló aljzatokból. Óvatosságot javaslunk azonban a kaszkád kapcsolás, azaz több elosztó egymáshoz történő kapcsolása esetén. A biztosítékok és a fali dugaszoló aljzatok maximális teljesítményét mindenképpen figyelembe kell venni minden esetben.

Profi eszközök az IT-berendezésekhez
Az egyik legnagyobb fenyegetés, amely a minőségi elektromos készülékekre leselkedik, az a túlfeszültség. Különösen az olyan komplex rendszerek, mint az IT-berendezések reagálnak az impulzuscsúcsokra rendkívül érzékenyen. Már az elektromos hálózatot érintő egyetlen villámcsapás is akár javíthatatlan károkat okozhat a hardverben. A megelőzéshez egyszerűen szereljen be túlfeszültség elleni védelemmel rendelkező elosztókat – aztán akár jöhet is a következő vihar. Az online kínálatunkban található elosztók átgondolt rögzítési lehetőségei gyakorlatias és rugalmas felszerelést, valamint kényelmesen elérhető magasságokban történő használatot tesznek lehetővé.
Termék-összehasonlítás