+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Térfogat
Szín
Szélesség
Szabvány
Mélység
Magasság
Kialakítás
Több megjelenítése
 

Szeméttároló konténerek

5 termék található
| | |
5 termék található
A hulladékgyűjtés, -szelektálás és -mentesítés nem a legkényelmesebb munkahelyi feladatok közé tartozik, ugyanakkor fontos előfeltétele a zökkenőmentes gyártásnak vagy épp a jó benyomásnak, például a szolgáltatási szektorban. A különböző méretű és színű szeméttároló konténerek megkönnyítik a munkát. A kínálatunkban megtalálható szeméttároló konténerek bel- és kültéren egyaránt használhatók, kiváló minőségű erős anyagokból készülnek, emellett 70 és 1100 liter közötti űrtartalommal rendelkezhetnek.

Műanyag nagyméretű szeméttartályok
Különösen a DIN EN 840 szabvány szerint készült nagy űrtartalmú műanyag modellek alkalmasak az olyan helyeken a vállalatokban, ahol nagy mennyiségű hulladék keletkezik, és természetesen ott, ahol a központi hulladékmentesítés zajlik. Ezekben a szeméttárolókban nemcsak sok hulladék kaphat átmenetileg helyet, hanem a tárolók egyszerűen és ergonomikusan szállíthatók is: a nagyméretű szeméttartályok négy, kerekenként külön fékkel rendelkező görgővel vannak felszerelve, és csekély önsúly jellemző rájuk.

Szelektív hulladéktárolók
A kisebb, nemesacélból készült változatok szemeteszsákokhoz való tartóval rendelkeznek, és emellett zárhatók is. Ezek a hulladéktárolók elsősorban a szelektív hulladékok gyűjtésére alkalmasak higiéniai területeken, nedves helyiségekben és laborokban. A biztonságról az önzáródó, valamint tűzgátló és szagzáró bedobófedél gondoskodik.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás