+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Térfogat
Szín
Szélesség
Szabvány
Mélység
Magasság
Kialakítás
Több megjelenítése
 

Nagyméretű szeméttárolók

Ki vele a szemetesbe. Nem mindegy ám melyikbe, hanem a szeméttárolóba vagy a megfelelő hulladéktárolóba. Itt EUROKRAFT nagyméretű szeméttárolókat, szeméttároló rendszereket és szeméttárolókat talál, amelyek különösen funkcionálisak, könnyen kezelhetők és ergonomikusak.
47 termék található
| | |
47 termék található

Robusztus szemét- és hulladéktárolók különböző színekben az egységes szelektív hulladékgyűjtésértMinden szürke vagy fekete? Nem csoda, ha összezavarodik a szelektív hulladékgyűjtésnél. Különböző színű szeméttárolóink segítenek Önnek uralni a helyzetet a szelektív hulladékgyűjtők és a szemetesvödrök kiürítése során. Zöld a biológiai hulladékoknak, kék a papírnak, sárga a műanyagnak… – így szinte magától megy a szelektálás. Ha ennél is több színt szeretne, akkor nálunk akár antracit színű szeméttárolókat is talál.Szeméttárolóinkat minden időjárási körülmény között kint hagyhatja a kültéren. Ugyanis hosszú élettartamú, vegyszereknek és a hőmérsékleti hatásoknak ellenálló műanyagból állnak. Mivel ami szép, az könnyű is, szeméttárolóink akkor is mobilak, ha tele vannak. A fedél visszacsapódás-csillapítója kíméli a füleket.
Zárható és tűzálló hulladéktárolók kényes feladatokhozA hulladék ártalmatlanítása néha tűzveszélyes. Erre az esetre a tűzihorganyzott acéllemezből készült szeméttárolókat javasoljuk. Ezek az olajtartalmú hulladékok esetében gondoskodnak a biztonságról, ráadásul tetszetősek – színek nélkül is.A biztonságot Ön is évezheti, ha lezárja a szeméttárolót. Egy zárral megakadályozhatja, hogy idegenek szemetet helyezzenek el a hulladéktárolóban. Ezenkívül a tároló tartalma akkor is ott marad, ahová tartozik, ha a tároló felborul. Szeretne dokumentumokat megsemmisíteni úgy, hogy azok ne kerüljenek sem a szomszéd, sem a kollégák szeme elé? Papírhasítékkal rendelkező papírhulladék-gyűjtőink garantálják a kényes hulladék bizalmas kezelését.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás