+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Műhelypultok

Műhelyekben, a szállítmányozásban és a raktárban is szükség lehet hosszú beszédekre: ha utasításokat szeretne közölni munkatársaival, akkor Önnek állópultra vagy műhelypultra van szüksége. Így munkatársai láthatják és hallhatják. Ám a pultok még ennél is többet nyújtanak: rakodóhelyet, mobilitást és rendet.
14 termék található
| | |
Állópult osztályozórekeszekkel
szárnyasajtós szekrénnyel, 1 polccal együtt
Nettó
100.000,- Ft
Nettó
165.000,- Ft
Nettó
89.400,- Ft
QUIPO - Kombinált állópult-készlet
tartalma: szerszámszekrény, írópult és mobil alváz
Nettó
110.000,- Ft
Ipari állópult
nyitott kivitel
Nettó
92.300,- Ft
Ipari állópult
szárnyasajtós szekrénnyel
Nettó
130.000,- Ft
Nettó
215.000,- Ft
EUROKRAFT - Gurulós pult
szekrénnyel, 2 polccal együtt
Nettó
140.000,- Ft
Szerszámszekrény írópulttal
ma x szé x mé 1220x915x457 mm
Nettó
77.300,- Ft -tól
Nettó
67.800,- Ft
EUROKRAFT - Műhelypult
szekrénnyel és 3 fiókkal
Nettó
230.000,- Ft
Nettó
96.600,- Ft
RAU - Ipari állópult
nyitott rekesszel a szekrény fölött
Nettó
150.000,- Ft -tól
RAU - Ipari állópult
1 fiókkal a szekrény fölött
Nettó
185.000,- Ft -tól
14 termék található
Állópult és műhelypult
Az állópultokat rendszerint a szónoki emelvényekkel és a prezentációkkal hozzák összefüggésbe. A pultok azonban már jó ideje nemcsak prezentációs és előadási célokat tölthetnek be, hanem műhelypultként is használhatók a modern ipari és műhelyi környezetben. A műhelyekben a műhelykocsik és a munkapadok hosszú ideje nem az egyetlen olyan eszközök, amelyek hasznosak ezen a területen. Az állópultok a műhelyekben is jó helyet biztosítanak a munkautasításoknak, az útmutatóknak és a kézikönyveknek, emellett írófelületként is szolgálhatnak a jelentéskészítéshez vagy a munkafázisok ellenőrzéséhez. Míg a felső szint írópultként vagy tárolófelületként funkcionálhat, az állópult alsó része különböző módokon használható ki. Beépíthető például több fiók, amelyekben szerszámok, útmutatók és íróeszközök tárolhatók, vagy felszerelhetők szekrényajtók is, amelyek mögé osztályozórekeszek helyezhetők. Az állópult egyes tárolópolcai közvetlenül is hozzáférhetők lehetnek – fiókok vagy ajtók nélkül, így olyan tárgyak helyezhetők el itt, amelyekhez gyorsan hozzá kell tudni férni.

Mobil pultok a műhelyek számára
Egy görgőkkel felszerelt állópult praktikus megoldást kínál a műhelyek számára, ugyanis a munkatársak általában nem egyetlen fix helyen végzik a munkájukat. Gépjárműjavító műhelyben például egy guruló pult egyik autótól a másikig gurítható. Így mindig rögzíthető írásban, ki és melyik járművön dolgozott. Fix pulton elkészítheti a felelős a napi jelentéseket. A munkanap végén aztán például rögzíthető a visszaküldött áruk száma, a feldolgozott visszaküldések száma, valamint a küldeményezésre becsomagolt csomagok száma. A számok alapján statisztikák készíthetők a vállalat számára. Az írópult alatt lévő kisméretű tárolóhelyen néhány hónap napi jelentéseit tartalmazó iratrendezők tárolhatók kényelmesen. Legyen szó akár guruló pultról vagy állópultról – a műhelyben és az üzemben így a lehető legnagyobb rend teremthető meg minden munkaterületen, és különböző elemzésekre is lehetőség nyílik.
Termék-összehasonlítás