+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
 

Műhelypultok

Műhelyekben, a szállítmányozásban és a raktárban is szükség lehet hosszú beszédekre: ha utasításokat szeretne közölni munkatársaival, akkor Önnek állópultra vagy műhelypultra van szüksége. Így munkatársai láthatják és hallhatják. Ám a pultok még ennél is többet nyújtanak: rakodóhelyet, mobilitást és rendet.
12 termék található
| | |
Nettó
97.600,- Ft
Nettó
235.000,- Ft
Nettó
100.000,- Ft
QUIPO - Kombinált állópult-készlet
tartalma: szerszámszekrény, írópult és mobil alváz
Nettó
120.000,- Ft
Pavoy - Ipari állópult
szárnyasajtós szekrénnyel
Nettó
145.000,- Ft
EUROKRAFT - Gurulós pult
szekrénnyel, 2 polccal együtt
Nettó
155.000,- Ft
Szerszámszekrény írópulttal
ma x szé x mé 1220x915x457 mm
Nettó
84.000,- Ft -tól
Nettó
73.700,- Ft
Állópult osztályozórekeszekkel
szárnyasajtós szekrénnyel, 1 polccal együtt
Nettó
110.000,- Ft
Nettó
105.000,- Ft
RAU - Ipari állópult
nyitott rekesszel a szekrény fölött
Nettó
160.000,- Ft -tól
RAU - Ipari állópult
1 fiókkal a szekrény fölött
Nettó
200.000,- Ft -tól
12 termék található
Állópult és műhelypult
Az állópultokat rendszerint a szónoki emelvényekkel és a prezentációkkal hozzák összefüggésbe. A pultok azonban már jó ideje nemcsak prezentációs és előadási célokat tölthetnek be, hanem műhelypultként is használhatók a modern ipari és műhelyi környezetben. A műhelyekben a műhelykocsik és a munkapadok hosszú ideje nem az egyetlen olyan eszközök, amelyek hasznosak ezen a területen. Az állópultok a műhelyekben is jó helyet biztosítanak a munkautasításoknak, az útmutatóknak és a kézikönyveknek, emellett írófelületként is szolgálhatnak a jelentéskészítéshez vagy a munkafázisok ellenőrzéséhez. Míg a felső szint írópultként vagy tárolófelületként funkcionálhat, az állópult alsó része különböző módokon használható ki. Beépíthető például több fiók, amelyekben szerszámok, útmutatók és íróeszközök tárolhatók, vagy felszerelhetők szekrényajtók is, amelyek mögé osztályozórekeszek helyezhetők. Az állópult egyes tárolópolcai közvetlenül is hozzáférhetők lehetnek – fiókok vagy ajtók nélkül, így olyan tárgyak helyezhetők el itt, amelyekhez gyorsan hozzá kell tudni férni.

Mobil pultok a műhelyek számára
Egy görgőkkel felszerelt állópult praktikus megoldást kínál a műhelyek számára, ugyanis a munkatársak általában nem egyetlen fix helyen végzik a munkájukat. Gépjárműjavító műhelyben például egy guruló pult egyik autótól a másikig gurítható. Így mindig rögzíthető írásban, ki és melyik járművön dolgozott. Fix pulton elkészítheti a felelős a napi jelentéseket. A munkanap végén aztán például rögzíthető a visszaküldött áruk száma, a feldolgozott visszaküldések száma, valamint a küldeményezésre becsomagolt csomagok száma. A számok alapján statisztikák készíthetők a vállalat számára. Az írópult alatt lévő kisméretű tárolóhelyen néhány hónap napi jelentéseit tartalmazó iratrendezők tárolhatók kényelmesen. Legyen szó akár guruló pultról vagy állópultról – a műhelyben és az üzemben így a lehető legnagyobb rend teremthető meg minden munkaterületen, és különböző elemzésekre is lehetőség nyílik.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás