+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Tulajdonság
Magasság
Kialakítás
Anyagtulajdonság
Anyag
 

Műanyag tartályok

A gázok, az ömlesztett áruk és a folyadékok tárolásához válaszon megfelelő tárolóeszközeink közül: az iparban már bevált tartályok, tárolók és hordók várják. Itt biztosan megtalálja az igényeihez illő modellt: kínálatunkban kisebb űrtartalmú tartályok és nagy, több száz litert tárolni képes tartályhordók egyaránt megtalálhatók.
123 termék található
| | |
123 termék található

Műanyag tartályok, tárolók és hordók folyadékokhoz és szilárd anyagokhozHa otthon valami kiömlik, elég egy tisztítórongy ahhoz, hogy rendbe hozzuk a dolgokat. A raktárakban előforduló folyadékoknál azonban más a helyzet. Itt már egy kis szivárgás is veszélyforrást jelenthet az ember és a környezet számára. A KAISER+KRAFT műanyag hordóival, tartályaival és tárolóival ezt kiválóan elkerülheti.Rakásolható, masszív és sokoldalú – műanyag hordóink a tároláshoz és a szállításhozFelmerült már Önben valaha, vajon miért hasas a hordók alakja? Egyszerű a válasz: mert így csodálatosan átgördítetők az egyik helyről a másikra. Az iparban előforduló folyadékoknál azonban a görgetés nem mindig ajánlatos. Ezért nálunk praktikus fogantyúval ellátott hordókat is talál a sikeres hordókezeléshez. Az áttöltést és a lefejtést a praktikus kifolyócsapok könnyítik meg. A széles szájú hordók nagy nyílásuk miatt rendkívül könnyen tisztíthatók. Minden műanyag hordónk rakásolható, egyes modellek pedig szilárd és folyékony anyagokhoz egyaránt alkalmasak. Dönthet persze praktikus kannáink mellett is.Tartályok és konténerek nagyobb mennyiségekhezHa a hordók nem elegendőek az Ön számára, a KAISER+KRAFT kínálatában olaj- és gázolajtartályokat is talál bel- és kültéri használatra. IBC konténerek is megtalálhatók választékunkban, amelyek egy acélkerettel raklaphoz rögzíthetők. Ezek ugyan nem görgethetők, de nyolc, tíz vagy akár még több hordónak is helyet biztosítanak.Nem számít, hogy hengeres, hasas vagy négyszögletes: műanyag tárolóink, tartályaink és hordóink masszív anyagokból készülnek, és kiviteltől függően ellenállóak a savakkal szemben, tűzállók, és/vagy élelmiszerekhez is alkalmasak. Ahhoz pedig, hogy a veszélyes anyagok kezelésének területén bármilyen esetre felkészült lehessen, webáruházunkban különböző méretű felfogótálcák és abszorpciós anyagok is megtalálhatók.Maradt még kérdése? A veszélyes anyagok kezelésével, a kézi szivattyúkkal történő biztonságos lefejtéssel, valamint az üvegszállal megerősített műanyag felfogótálcákkal kapcsolatban értékes információkat talál vásárlási tanácsadóinkban, vagy fordulhat hozzánk személyesen is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás