+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Terméktípus
 

Céges kerékpárok

Modern, sportos és környezetbarát gondolkodású vállalatok, nyeregbe! Méghozzá a céges kerékpárokon. Különösen ideálisak a nagy vállalati területeken jellemző nagyobb távolságok leküzdésére. Előnyök: kedvező beszerzés, alacsonyabb karbantartási és parkolási költségek, kevesebb parkolóhely, több mozgás a munkahelyen és pozitívabb szén-dioxid-egyensúly.
11 termék található
| | |
Nettó
230.000,- Ft
EUROKRAFT - TAKKTOR prémium elektromos vontató
kapcsolóval és töltőkészülékkel
Nettó
1.650.000,- Ft
HelgeNyberg - Roller, 65-ös modell
2 kerék, csengő és kosár
Nettó
155.000,- Ft
HelgeNyberg - Roller, 10-es modell
3 kerék, csengő és kosár
Nettó
180.000,- Ft
Nettó
330.000,- Ft
Kongamek - SCOOTER üzemi roller
h x szé 1470 x 700 mm
Nettó
145.000,- Ft
Új
EuroScooter II ES
utcai használatra nem engedélyezett
Nettó
950.000,- Ft -tól
Új
EuroScooter II ES
utcai használatra engedélyezett
Nettó
1.000.000,- Ft -tól
Új
Nettó
295.000,- Ft -tól
Új
CLASSIC teherkerékpár
üzemi kerékpár üzemen belüli szállításhoz
Nettó
345.000,- Ft -tól
Új
Nettó
180.000,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Céges kerékpárok
11 termék található
Céges kerékpárok. Kisebb és nagyobb terhekhez
Közlekedésre szánt kerékpárok vagy teherkerékpárok? Mit szólna a kettő kombinációjához? Az üzemen belüli szállításhoz ugyanis tulajdonképpen mindkettőre szükség van. Egyre több vállalat és üzem támaszkodik a céges kerékpárok nyújtotta előnyökre: a kerékpározás egészséges, környezetbarát és költséghatékony. A felhasználási területek rendkívül eltérőek lehetnek – szükség lehet pusztán a vállalati területen belüli közlekedést célzó eszközökre, teherkerékpárokra a nehéz és terjedelmes áruk szállításához, valamint kisebb futárfeladatok elvégzésére is. Ha Ön is ki szeretné próbálni a mobilitás eme új formáját, mindenképpen ügyeljen a kivitel és a megjelenés mellett arra is, hogy a céges kerékpárja erős, hosszú élettartamú és terhelhető is legyen. Az úgynevezett kereskedelmi célú közlekedésben is fontos tényező ez. Nálunk szállítókerékpárját megrendelheti egyszerű kétkerekűként, kerékpárkocsiként rakfelülettel vagy háromkerekűként rakfelülettel. Azok számára pedig, akik csak futárfeladatokat látnak el, a rakfelület helyett kerékpárkosárral rendelkező kivitelt is kínálunk.

A céges kerékpárok széles választéka kisebb és nagyobb terhekhez
Ismerje meg egyedi megoldását az üzemen belüli szállításhoz. A számos előny önmagáért beszél: tudta például, hogy a szállítókerékpárok és a teherkerékpárok a kisautókhoz képest sokkal kedvezőbben beszerezhetők és fenntarthatók? Ezenkívül kevesebb parkolóhelyre van szükségük, támogatják az egészséget, és jelentős mértékben hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Véleményünk szerint ez már éppen elég ok a népszerűségük ugrásszerű növekedésére. És Ön szerint?

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás