+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Terméktípus
 

Céges kerékpárok

Modern, sportos és környezetbarát gondolkodású vállalatok, nyeregbe! Méghozzá a céges kerékpárokon. Különösen ideálisak a nagy vállalati területeken jellemző nagyobb távolságok leküzdésére. Előnyök: kedvező beszerzés, alacsonyabb karbantartási és parkolási költségek, kevesebb parkolóhely, több mozgás a munkahelyen és pozitívabb szén-dioxid-egyensúly.
11 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Céges kerékpárok
11 termék található
Céges kerékpárok. Kisebb és nagyobb terhekhez
Közlekedésre szánt kerékpárok vagy teherkerékpárok? Mit szólna a kettő kombinációjához? Az üzemen belüli szállításhoz ugyanis tulajdonképpen mindkettőre szükség van. Egyre több vállalat és üzem támaszkodik a céges kerékpárok nyújtotta előnyökre: a kerékpározás egészséges, környezetbarát és költséghatékony. A felhasználási területek rendkívül eltérőek lehetnek – szükség lehet pusztán a vállalati területen belüli közlekedést célzó eszközökre, teherkerékpárokra a nehéz és terjedelmes áruk szállításához, valamint kisebb futárfeladatok elvégzésére is. Ha Ön is ki szeretné próbálni a mobilitás eme új formáját, mindenképpen ügyeljen a kivitel és a megjelenés mellett arra is, hogy a céges kerékpárja erős, hosszú élettartamú és terhelhető is legyen. Az úgynevezett kereskedelmi célú közlekedésben is fontos tényező ez. Nálunk szállítókerékpárját megrendelheti egyszerű kétkerekűként, kerékpárkocsiként rakfelülettel vagy háromkerekűként rakfelülettel. Azok számára pedig, akik csak futárfeladatokat látnak el, a rakfelület helyett kerékpárkosárral rendelkező kivitelt is kínálunk.

A céges kerékpárok széles választéka kisebb és nagyobb terhekhez
Ismerje meg egyedi megoldását az üzemen belüli szállításhoz. A számos előny önmagáért beszél: tudta például, hogy a szállítókerékpárok és a teherkerékpárok a kisautókhoz képest sokkal kedvezőbben beszerezhetők és fenntarthatók? Ezenkívül kevesebb parkolóhelyre van szükségük, támogatják az egészséget, és jelentős mértékben hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Véleményünk szerint ez már éppen elég ok a népszerűségük ugrásszerű növekedésére. És Ön szerint?

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás