+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
Szintek száma
Szélesség
Magasság
Kerékkivitel
Hossz
Dobogószélesség
Több megjelenítése
 

Polcos kocsik

Nagyobb rend, több hely, nagyobb áttekinthetőség – akár öt szinten. Nem az új otthonáról beszélünk, hanem az új emeletes kocsijáról. Például a műhelyébe. Ám a tágas lakásokhoz hasonlóan ezek a mobil segítők is minden egyedi igényt kielégítenek, számos méretben, kivitelben és teherbírással kaphatók.
111 termék található
| | |
111 termék található
Polcos kocsik szállítási segítőként
Online kínálatunkban az Ön egyedi igényeinek megfelelő polcos kocsikat és asztalkocsikat talál. Széles választékot kínálunk a munkahelyi mindennapokban univerzális felhasználási lehetőséget nyújtó asztalkocsikból és polcos kocsikból. A kínálat az egyszerű irodai asztalkocsiktól egészen az ipart célzó nagy teherbírású polcos kocsikig terjed. A méretek, a kivitelek és a teherbírási értékek sokféleségével az optimális szállítási segítőt kapja kézhez a vállalata számára. Több szinten helyezhet el és szállíthat tárgyakat. A rugalmasan megrakodható szállítóeszközök számos üzemben ráadásul folyamatos használatnak vannak kitéve.

Polcos kocsik a rend érdekében a raktárban és az iparban
A megfelelő szállítóeszközökkel és kocsikkal könnyebb a munkavégzés. A polcos és az asztalkocsik esetén kiváló minőséget kínálunk kiváló áron, ahogy minden más termékünknél is webáruházunkban. A szállítóeszközök nagy teherbírású és kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyekkel gond nélkül szállíthatók még nagyobb terhek is. Kiváló funkcionalitásuknak köszönhetően az asztal- és polcos kocsik szinte bárhol használhatók, és minden munkaterületen hozzáadott értékkel rendelkeznek. A rugalmas munkavégzés érdekében némelyik polcos kocsi polcai tetszés szerint kivehetők, hogy mindig éppen annyi hely lehessen, amennyire szükség van. Így nagy mennyiségű idő takarítható meg, hiszen nem szükséges cserélgetni a szállítókocsikat. Mindössze a kívánt lapok eltávolítására vagy behelyezésére van szükség. Az asztalkocsik is rendkívül funkcionálisak lehetnek. Kevés helyet foglalnak, és alig néhány mozdulattal összecsukhatók, hogy kompakt formában tárolhassa őket. A KAISER+KRAFT megfelelő szállítási segítőjével tehát sok idő és hely takarítható meg, ez pedig rendkívül fontos a munka modern világában.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás