+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szélesség
Magasság
Anyag
 

Büféasztalok, állóasztalok

Megmozgathatja elgémberedett lábait. Állás közben bekaphat egy falatot vagy elszürcsölhet egy kávét. Még akár rövid megbeszélést is tarthat: a büféasztalok és az állóasztalok mellett. A kávézók és bisztrók jellegzetes berendezése egyre inkább utat talál magnak a vállalatok épületeibe is. Számunka ez nem meglepő, hiszen kellemes életérzést nyújtanak.
30 termék található
| | |
30 termék található

Büféasztalok és állóasztalok: a kellemes hangulatú beszélgetésnél nincs jobb

A fontos beszélgetéseket nem csak hatalmas, komoly konferenciaasztal mellett lehet folytatni. Egy ital mellett is a büfé- vagy állóasztalnál állva is lehet olyan jól beszélgetni. Már ezért is az alapfelszereltséghez tartoznak a rendezvényeken és a vásárokon. A vállalati mindennapokban is szívesen látott bútorok a büfé- és állóasztalok. Gyakran olyan területeken, ahol nem is gondolnánk.

Büféasztalok az irodában: milyen előnyeik vannak?

A kollégák gyakran egy kisebb beszélgetésre szeretnének összejönni vagy projekteket nyugodt légkörben átgondolni. Ehhez a legjobb, ha távol maradnak az íróasztaltól. A nagy konferenciaasztal helyett szívesebben gyűlnek össze kisebb csoportokban egy kerek büféasztalnál kényelmes székeken vagy bárszékeken. A feladat komolysága okozta nyomás ezzel kicsit szelídül, az elme másképp működik, és egy kerek asztalnál a munkatársak jobban összedughatják a fejüket.

Mivel a büfé- és állóasztalok az ülőalkalmatosságokkal együtt kevés helyet foglalnak, gyakorlatilag bárhol felállíthatók. A munkatársak minden bizonnyal szívesen használnák ezt a kellemes találkozási pontot ügyfelekkel vagy látogatókkal folytatott beszélgetésekhez is.

Hol használhatók a büféasztalok a vállalatnál?

A kommunikáció öröme, amelyet az álló- és büféasztalok sugároznak, a vállalat minden területe számára előnyös. Így a kültéri területeket célzó, időjárásálló modellek stílusos és rendezett találkozási pontot biztosítanak a dohányosoknak.

Az étkezőben, a büfében vagy a társalgóban tökéletes helyet teremtenek egy gyors kávézásra – vagy ideálisak arra is, hogy az ember kicsit eltávolodjon az ülő testtartástól.

A recepción az asztalok várakozási pontként szolgálhatnak, és egyszerre reklámfelületként is használhatók: ha prospektusokat helyez el rajtuk, biztosan belenéz majd az anyagokba minden várakozó.

Milyen követelményeknek kell megfelelniük a büféasztaloknak?

A legfontosabb a stabilitás és a tetszetős megjelenés. A kívánt hatástól függően választhat meleg fafelületet vagy időtálló, stílusos, egyszínű modelleket klasszikus színekben, például fehérben vagy feketében.

A stabilitásnál nem kérdés: az asztalnak ki kell bírnia, ha valaki rátámaszkodik. A felhasználási helytől és gyakoriságtól függően érdemes lehet megfontolni a görgőket, egy második tárolófelületet vagy az összecsukhatóságot. Ha maradt még kérdése, forduljon hozzánk bizalommal. Állunk rendelkezésére tanácsainkkal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás