+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szélesség
Rögzítési mód
Mélység
Magasság
Anyag
 

Táblázás

Hol találjuk Nagy urat a vállalatánál? És melyik szobában van Kovácsné? Nem szabad alábecsülni a táblák jelentőségét, hiszen így üzleti partnereinek, ügyfeleinek vagy munkatársainak nem kell zavartan keringenie a folyosókon, hogy eltaláljanak a keresett helyig. Az ajtótáblák pedig pontosan megmutatják, merre van az arra.
57 termék található
| | |
57 termék található

Ajtótáblák: útbaigazítással a jobb tájékozódásért

Néha éppen az apró részletek azok, amelyek igazán nagy hatással vannak a zökkenőmentes vállalati folyamatokra. Ajtótáblák nélkül a munkatársak és a látogatók zavartan keringenének a vállalatnál: melyik ajtó mögött ül Molnár úr? Melyik csarnokban van a raktár? Hogy lehet eljutni a konferenciaterembe? Az időrabló keresgélés helyett mutassa meg a megfelelő táblákkal a helyes utat a jobb tájékozódás érdekében!

Milyen szempontok szerint használjak ajtótáblákat?

Az irodaberendezés minden tényezőjénél a középpontban a következő áll: a funkcionalitás, az egyértelműség és a rend kötelező!

Az iratok feliratozásához hasonlóan az ajtótábláknak arról kell gondoskodniuk, hogy a látogató minden fontos információt megkapjon, mielőtt kinyitja az ajtót. Ide tartozik az iroda használójának a neve, valamint a részleg, a beosztás és a szobaszám is fontos – az információk elrendezésének pedig logikusnak kell lennie.

Amikor irodatáblákat helyez el, ügyeljen például arra, hogy a helyiségek számozása növekvő legyen, és ideális esetben még emelet- vagy részlegmegjelölés is szerepeljen. Ez nemcsak az adott irodai szinten fontos, hanem azokon az információs táblákon, útjelzőkön és útbaigazító táblákon is jó, ha megjelennek ezek az információk, amelyek egyáltalán elvezetik a látogatókat az adott emeletre.

Ezért olyan útbaigazító rendszert javasolt kialakítania, amelynek végén az adott irodákra vonatkozó ajtótáblák állnak, amely mindig kívülről befelé halad, és amely lehetőleg egyértelmű színeket és szimbólumokat használ: piktogramokkal például gyorsan meg lehet találni a mosdót. Egy adott vállalati részlegre vonatkozó színekkel pedig térbeli összefüggéseket teremthet a keresgélők számára.

Ne feledje emellett, hogy az útbaigazító rendszert a látogató szemszögéből kell kialakítani: minden olyan helyen elhelyezett egy megfelelő iránymutató elemet, ahol bizonytalanság merülhet fel az érintettben?

A KAISER+KRAFT ajtótáblái még csak a kezdetet jelentik

A vállalati folyamatokban való tájékozódással kapcsolatos minden igényt és kérdést szem előtt tartunk. Ezért nálunk megfelelő névtáblákat és asztali táblákat is talál a konferenciákon és hasonlókon történő egyértelmű jelölések érdekében. A rendteremtő rendszerek és az íróasztali készüléktartók széles választékával pedig megteremtheti a szükséges áttekinthetőséget az irodában. Ha esetleg segíthetünk Önnek a tájékozódási rendszerrel kapcsolatban, forduljon hozzánk bármikor!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás