+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Űrtartalom
Tulajdonság
Szín
Szélesség
Magasság
Hossz
Anyagtulajdonság
Anyag
Több megjelenítése
 

Nyitott tárolódobozok

Tudja, mi az aprócikkek tárolásának vagy szállításának egyik legpraktikusabb megoldása? A nyitott tárolódobozok! A maximális áttekinthetőség, az egyszerű kezelhetőség és a különböző színek révén minden alkalommal egy pillantással felmérheti a készleteit. Emellett természetesen a nagyobb rend is garantált.
121 termék található
| | |
121 termék található

Nyitott tárolódobozok: minden apró alkatrész és szerszám szem előtt és kéznélAz erőteljes színek és az elülső oldal alacsony pereme révén a nyitott tárolódobozok a billenőtárolók miniatűr változatának néznek ki. Ami azonban az acélos konténereknél az ömlesztett áruk kiürítését könnyíti meg, az az elnyűhetetlen raktári ládáknál az apró alkatrészekhez és a szerszámokhoz való könnyű hozzáférést és az átláthatóságot biztosítja.A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható állványdobozok a moduláris tulajdonságaiknak köszönhetően a raktárfelszerelések rendjének és rendszerének alapját képezik. Különböző formátumokban és töltési mennyiségekkel rendelhetők, egymásra rakhatók, és válaszfalakkal feloszthatók. A rendelhető űrtartalmak 0,8 litertől 20 literig terjednek, ezáltal maximálisan kihasználhatja állványait – ez a rendelhető rendteremtő ládák opcionális rendkívüli mélységének és változatos szélességének köszönhető.Szeretné leolvasni is, mi van a tárolóban? A beépített címkemezőkkel gond nélkül használhat feliratokat. Emellett, mivel a praktikus műanyag dobozok szép színesek, adott tartalomcsoportokhoz még adott színeket is társíthat. Nagyobb áttekinthetőségre vágyik? A nyitott tárolódobozok – nevükből fakadóan – üvegtisztán is rendelhetők. A rendszer lehet szép is – mindez ráadásul kiváló ellenállás és hosszú élettartam mellett. A hőre lágyuló anyagból készített rendteremtő dobozok -50 °C és +80 °C között hőmérsékletállók. Emellett számos modell saválló, valamint zsírok és olajok sem tudják károsítani őket.Nyitott tárolódobozok: stabilitás, mobilitás és sokoldalúságTermészetesen sokoldalú rendteremtő dobozaink mobilan használhatók mindenen, amit görgőkön mozgat a vállalatánál. A szállítóeszközök és kocsik webáruházunkban megtalálható kínálata minden kattintást megér. Tárolókat keres az aprócikkekhez? Ebben is tudunk segíteni: forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás