+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szélesség
Szerkezet
Mélység
Magasság
Anyag
 

Mobil állványok

A hegy megy Mohamedhez – vagy másként fogalmazva: a raktár gurul a munkahelyhez. Ez tényleg lehetséges: a mobil állványainkkal. Ezeken minden olyat tárolhat, amire a mobil munkavégzéshez szükség van – aprócikkeket és nagy raktári árukat is.
27 termék található
| | |
27 termék található

Mobil állványok a nagyobb rugalmasságért, rendért és helyértHa a raktárra vagy a műhelyre gondol, örülne, ha több tárolóhely lenne? Akkor nézze meg alaposabban a mobil állványainkat. A nyitott tárolódobozokkal felszerelt mobil állványokon minden olyan helyet kaphat, amire szükség van a munkához. Elsősorban aprócikkek tárolhatók bennük optimálisan és nagy mennyiségben. Ezzel még nagyobb rendet teremt a rendszerben, és növeli a térkihasználás rugalmasságát is. Minden kéznél van, és azt is pontosan tudja, minek hol a helye. Emellett a mobil állványok egyszerűen kezelhetők, és alig igényelnek karbantartást. A legfőbb érvek a mobil aprócikktároló állványok mellett.Hol használatosak a mobil állványok?A nyitott tárolódobozokkal felszerelt mobil állványok különösen alkalmasak szereléshez és tároláshoz, komissiózáshoz vagy bemutatókocsiként az értékesítés területén. Az iparosok, a raktári dolgozók és az ügyfelek az áttekinthető beosztásnak köszönhetően gyorsan megtalálhatják az anyagokat, amelyekre szükségük van.Mire érdemes ügyelni a mobil állványok kiválasztásánál?Függően attól, mit szeretne tárolni, a mobil állványokat választhatja alumíniumból, polipropilénből vagy acélból. Az alumínium mobil állványok például különösen ütésállóak, és nem rozsdásodnak. A nyitott tárolódobozok anyagának kiválasztása a következő lépés. Veszélyes anyagok, például olaj vagy savak előfordulása esetén például általában a polietilén javasolt. Ha bizonytalan, hogy egy adott mobil állvány megfelel-ő e a vállalati munkakörnyezetéhez, forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás