Koronavírus - SARS-COV-2: aktuális hírek

Elérhetőség

Munkavállalóink és ügyfeleink egészsége a legfontosabb feladat annak érdekében, hogy a koronavírussal való fertőzés kockázatát a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: mint általában, telefonon és elektronikusan elérhetők vagyunk. Szívesen adunk tanácsot Önnek otthoni irodai és higiéniai kérdésekben is. Nyitvatartási idő: 07:30 – 17:30

Telefon: +36 (23) 513 823
E-Mail: service@kaiserkraft.hu
Chat:
www.kaiserkraft.hu

Szállítás

Jelenleg nincs szűk keresztmetszet és az árut a szokásos módon szállíthatjuk – napi kapcsolattartásban állunk logisztikai partnereinkkel és beszállítóinkkal. Ha változás történik megrendelésének kézbesítésével kapcsolatban, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérjük, ossza meg velünk, ha már nem tudja fogadni az árut. Megelőzésképpen a logisztikai partnereink nem végeznek rendeltetési helyre, például irodába vagy lakásba történő szállítást.

Minden, amire most cégének szüksége lehet

“Minden, ami egy cégnek kell” a mottónk ezekben a viharos időkben is.
A megfelelő termékeket kínáljuk Önnek, amelyek segítségével még nagyobb figyelmet szentelhet a higiéniának, és megelőzésnek. Ezenkívül hatékony termékeket az ergonomikus otthoni munkakörnyezet kialakításához.”

JELZÉSEK, TÁBLÁK

Ne adjon esélyt a vírusoknak. A higiéniai szabályok és a megfelelő fizikai távolságtartás betartása csökkenti a vírus terjedését. A megfelelő jelzésekkel, táblákkal hatékonyabbá lehet tenni a figyelmeztető intézkedéseket.

Jelölési és határoló elemek

Távoságtartás könnyebben. A köhögés, tüsszentés és a nyál elleni védelem, valamint a helyiség elválasztók segítségével még nagyobbb biztonságot érhet el a fertőzések ellen.

Higiéniás termékek

Legyen szó légtisztítókról, biztonsági címkékről, tisztítókendőkről, papírtörlő-adagolókról, vagy kézmosó folyadékról, minden termékünk meg fog felelni az irodai vagy műhelyi fokozott biztonsági óvintézkedéseknek és higiéniai előírásoknak.

Termékek otthoni munkához

Az otthoni munka egyre gyakoribb kifejezés, amelyet nap mint nap hallhatunk. Egyelőre kevesen tudják csak, de az otthoni munkával ( home office ) nem csak a munkavállaló, hanem a munkáltató is nyerhet.

Back-to-Business Információs portál

A hetekig tartó lezárás után a vállalkozások és üzletek fokozatosan újra megnyílnak. Szeretnénk támogatni Önt, alkalmazottait és kollégáit a mindennapi üzleti életbe való visszatérésben.

Új információs portálunkon aktuális ajánlásokat talál a koronavédelmi intézkedések kezelésére: összefoglaltuk az Ön számára legfontosabb teendőket, hogyan lehet ideálisan felkészülni az új, szigorúbb higiéniai és biztonsági szabályok szerinti munkavégzésre. Olvassa el a koronavírus terjedése elleni tippeket, tájékozódhat a jogi irányelvekről.

#StayHealthy #MaradjOtthon

Itt az ideje köszönetet mondani a KAISER + KRAFT minden munkatársának mind a 18 országban az elkötelezettségükért és támogatásukért. Köszönjük kollégáinknak, hogy minden nap mindent megtettek a cég és ügyfeleink számára. Mindig itt vannak, amikor szükség van rájuk. Köszönjük a munkátokat!