+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Mely tekercsmag-átmérőhöz
Sebesség max.
 

Csomagológépek

Karton kinyit, termék belerak, ragasztó rá, áru becsomagolva. Ilyen lehet a folyamat a csomagolóasztalon. Mi a helyzet azonban akkor, amikor törékeny szállítmányt kell becsomagolni? A folyamat mindjárt más: csomagológép kezelése, kitöltőanyag előállítása, karton kinyitása, termék belerakása és bélelése, ragasztó ráhelyezése, áru becsomagolva. Itt pedig megismerkedhet a csomagológépekkel.
5 termék található
| | |
RIPACK 3000 kézi fóliazsugorító
égőteljesítmény 45 - 76 kW
Nettó
470.000,- Ft
Kézi fóliazsugorító EX-650
égőteljesítmény 37,5 - 66 kW
Nettó
365.000,- Ft
MINI PAK'R® buborékfólia-gép
h x szé x ma 280 x 330 x 360 mm
Nettó
640.000,- Ft
Új
AirMove® 1 buborékfólia-gép
h x szé x ma 462 x 200 x 215 mm
Nettó
380.000,- Ft
Új
AirMove® 2 buborékfólia-gép
h x szé x ma 370 x 364 x 329,5 mm
Nettó
635.000,- Ft
5 termék található

Csomagológépek – a megfelelő kitöltőanyag gyors előállítása


Aki már állt csomagolóasztalnál, tudja, milyen fontos a megfelelő csomagolás bizonyos árucsoportok esetében. Elsősorban a törékeny és az érzékeny szállítandó árukat alaposan körbe kell bélelni, hogy elkerülhetők legyenek a szállítási sérülések. Csomagológépekkel nem kell készleten tartani levegő- és papír- vagy hullámkartonbélést, egyszerűen elő is lehet állítani őket. Akkor, amikor csak szükség van rájuk. Fólia- és papírtekercseket azonban raktáron kell tartani. Kibélelés, rögzítés, üres tér kitöltése – mindez a csomagológépeken készült kitöltőanyagokkal egyszerűbb. Igazán jó alternatívát nyújtanak a hasonlóan közkedvelt légbuborékos fóliákhoz.Milyen csomagolási kitöltőanyagokhoz van gép?


Csomaglógépekkel előállíthat például légbuborékos fóliát. Már egy kisebb légbuborékos rendszerrel létrehozhatók különböző kitöltőanyag-formátumok. A gép a levegőt a lapos fóliatekercsbe továbbítja. Az előállított légbuborékos rész egyszerűen a perforáció mentén leválasztható a tekercsről. Ennél gyorsabb már nem is lehetne.Van hullámkartonhoz is?


Nem szeretne lemondani a jó kitöltőanyagokról, de szeretne környezetbarát módon csomagolni? Akkor az Ön számára egy kartonperforáló jelenti a megoldást. Felhasználhatja az árufelvételnél keletkező használt kartonokat, és egyetlen lépéssel ütéscsillapító kartonbéléssé varázsolhatja őket. Ez nemcsak környezetbarát, hanem az anyagköltséget is csökkenti.Előnyök áttekintése


  • Érzékeny szállítandó áruk optimális védelme

  • Gyorsaság és kényelem – a gépek közvetlenül a csomagolóhelyre helyezhetők

  • Rugalmasság – különböző kitöltőanyag-méretek állíthatók elő egyetlen géppel

  • Fenntarthatóság – megtakaríthatja a tárolási költségeket, kartonperforálóknál pedig még az anyagon is spórolhat


Tudja már, mennyi anyagot kell előállítaniuk a csomagológépeknek?Csomagolási kitöltőanyagonként fontos tudni, mennyit kell előállítani belőlük, és mennyi idő alatt. Ha segítségre van szüksége az új csomagológépe kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás