+36 (23) 513 823 

Illeszkedik, de nem túl szoros és levegős

Ahhoz, hogy ezt az eredményt elérhessük, jó mesteremberre van szükség. Ám ahhoz, hogy fején találhassa a szöget, kell a megfelelő szerszám is. Enélkül még a legkiválóbb profi sem tud túlzottan hatékonyan dolgozni. A mesteremberek ezért mindig kéznél tartják a saját egyedi szerszámkészletüket – a saját táskájában, a dobozban, vagy a munkapadban és a szerszámkocsiban. Csak a legkiválóbb szerszámok állnak ki bármely próbát, amellyel a profiknak mindennap szembe kell nézniük.

A profik számára, mint amilyen Ön is, olyan szerszámkészleteket kínálunk, amelyek bármely célra megfelelnek. Lehet, hogy csak egy új villáskulcskészletre van szüksége, hogy kipótolja készletét, vagy lehet, hogy egy teljesen új készletet szeretne, amelyet puhahabbetétben tárolna. Akár munkapadokhoz, akár szerszámkocsikhoz keres, nálunk megtalálja a megfelelő szerszámkészleteket. Kizárólag a Vigor és a Carolus – a Hazet, illetve a Gedore család másodlagos márkáinak – kiváló ár-érték arányú termékeit kínáljuk.

Most Önön a sor: válassza ki az Ön számára megfelelőt!

Vegyes szerszámkészletek

Ha meglévő szerszámkocsijához, -dobozához és -szekrényéhez új vagy további szerszámokra van szüksége, a vegyes szerszámkészleteknél jó helyen jár. Itt nem kell semmit alaposan átgondolnia – egyszerűen kiválasztja a készletet, és már kész is. Minden készletben a gyakorlati szempontból legfontosabb szerszámok kerültek a középpontba.

Szerszámkészletek szivacsbetétben (Shadowboard)

A szerszámokhoz való szivacsbetét előnye nyilvánvaló: Ön azonnal észreveszi, ha valami hiányzik. Emellett a szerszám biztonságosan tárolható. Szivacsbetéteink pontosan igazodnak a választékunkban megtalálható szerszámkocsik, munkapadok és fiókos szekrények nagy részének fiókméreteihez. A Carolus-szerszámokkal ellátott betétek pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szélességet és a mélységet egy vágószerszámmal gyorsan és egyszerűen a kívánt méretre igazítsuk (minimális méretek szé x mé 485 x 345 mm).

A következő szivacsbetétes szerszámkészletek megfelelőek az EUROKRAFT szerszámkocsikhoz:

A következő szivacsbetétes szerszámkészletek megfelelőek a QUIPO szerszámkocsikhoz:

Más gyártók szerszámkocsijaihoz ezeket a termékeket javasoljuk:

Az EUROKRAFT munkapadokhoz a következő szerszámbetétek megfelelőek:

Minden más szekrényes munkapadhoz a következő termékek rendelhetők:

Különböző gyártóktól származó szerszámai vannak, és szeretné egyénileg kialakítani a hozzá illő szivacsbetétet? Mindössze négy lépésben létrehozhatja a testreszabott betétet:

  1. Szkennelés valamely általunk szállított szkennelőegységgel.
  2. Shadowboard-kialakítás létrehozása a betét gyártója által.
  3. PDF-tervezet rendelkezésre bocsájtása.
  4. Shadowboard gyártása a marógépen és a lézerállomáson.

Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk.