+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

Újdonság az ütközésvédők piacán!

Kis ideje bevezettek egy újdonságot az ütközésvédők piacán: speciális, polimer alapú műanyagból készült, rugalmas ütközésvédő termékek a piacon kapható ismert megoldások alternatívájaként. A következő videóban az új ütközésvédő termékeket használat közben nézheti meg:


Működési elv

Ezen rendszer egyes alkatrészeinek fő alkotórésze egy speciális műanyag, amely lehetővé teszi, hogy az ütközésvédő az ütközés után az eredeti állapotát vegye fel. Az úgynevezett tehetetlenségi hatás révén csökkennek a javítási és karbantartási költségek. A hagyományos acél változatok az ütközés után megsérülnek, behorpadnak, és ennek következtében meg kell javítani, vagy akár ki is kell cserélni őket. Ez a többletmunka a műanyag ütközésvédő termékek esetén elmarad. Az ezekbe a rugalmas ütközésvédő megoldásokba történő befektetés az épületrészek és szállítóeszközök elkerült sérülései által gyorsan amortizálódik. További előnye a termékek hosszú élettartama, és az acélmegoldások sérüléseinél fellépő javítások, valamint a festés javításai is szükségtelenné válnak.

Egyszerűen összeszerelhető

Különösen ki kell emelni, hogy az egyes modulok könnyen összeszerelhetők, és számos termék egyedi méretre vágható. Ez maximális segítséget jelent minden egyéni igényhez. A rögzítőhorgok általában a szállítási terjedelem részét képezik – a hegesztési munkák vagy egyéb időigényes telepítések teljesen kimaradnak.

Feltűnő színek

Az ütközésvédő megoldások alapkivitelben fekete-sárga jelzőszínekben, egyes termékek szürke színben is kaphatók. A rugalmas ütközésvédő megoldások fekete-sárga színjelzése 1:1 illik az iparban már használt ütközésvédő termékekhez, és így jobban felhívja az érintettek figyelmét, és rámutat a veszélyes helyekre. A szokványos védőpalánkok, pl. parkolóhely vagy úttest elkerítések alternatívájaként rugalmas úttest elkerítő rendszerek is kaphatók polimer alapú műanyagból szürke színben.

Azonnal szembeötlő előnyök

Ütközéskor deformálódik, majd visszaáll eredeti állapotába Az ütközésnyomokat nem kell kijavítani Bel- és kültérre egyaránt alkalmas

Hatásos figyelmeztetés üzemen belüli ütközésvédőként való használat esetén a feltűnő, világító, fekete-sárga, vagy esetleg szürke színjelzés révén Egyszerű szerelés, a rögzítési anyagok a szállítási terjedelem részét képezik

 

 

Rugalmas ütközésvédő termékek

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás