A Rubbermaid-hulladékgyűjtők minden hulladékot túlélnek

Gyakorlatilag elpusztíthatatlan – ebben biztos lehet

A Slim Jim®, a Defender®, a Brute® és az Untouchables® most megmutatja, hogy mire képes. Az 5–10 éves élettartam-garanciával rendelhető hulladékgyűjtők sosem telnek be a hulladékkal.

A haszonanyaggyűjtőknek és a hulladékgyűjtőknek életük során sok mindent kell kibírniuk, elviselniük és lenyelniük – jó, hogy a Rubbermaid intenzíven tesztelte ezeket a termékeket tartósság és terhelhetőség szempontjából. A külsejük pedig átgondolt belsőt takar: például nagy űrtartalom; praktikus funkciók, mint a pedálmechanika, lengőfedél vagy ergonomikus magasságban elhelyezett bedobónyílás.

A Rubbermaid-termékek bármilyen hulladék és igénybevétel esetén megállják a helyüket, sőt még szélsőséges kereskedelmi vagy ipari munkáknál is bevethetők.

10 év garancia. Vagy: 5.184.000 perc termékélettartam

5 év garancia a műanyag Rubbermaid-termékekre

5 év garancia a fém Rubbermaid-termékekre

További praktikus Rubbermaid-termékek az Ön számára

Nézzen körül Rubbermaid-webáruházunkban. Itt biztosan számos további praktikus megoldást talál a rendrakáshoz és a rend megtartásához.

Rubbermaid-promóció wt$

Útmutató a munkahelyi hulladék csökkentéséhez

Rubbermaid-promóció wt$

A hulladék csökkentésével hozzájárulhatunk az erőforrások kíméletes felhasználásához, valamint az emberek és a környezet védelméhez. Milyen hulladékcsökkentési módszereket érdemes alkalmazniuk a vállalatoknak? Az ebben a cikkben található 3 praktikus tipp segít a kérdés megválaszolásában.

Hulladékgazdálkodás: Hogyan motiváljuk a munkatársainkat?

hulladékgazdálkodás

A hulladékok megfelelő szelektálása bonyolult dolog, de az soha nem kérdés, hogy melyik hulladék hova kerüljön. Az alábbi hasznos információk segítenek a megfelelő hulladékgazdálkodás kialakításában.

Rubbermaid-promóció mg$

A hulladékkezelés bajnoka

A Rubbermaid kínálatában bizonyára Ön is megtalálja a megfelelő hulladékgyűjtő rendszert. Kérje ki a véleményünket. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő termékeket, hogy kevesebb hulladék keletkezzen a munkahelyén.