Hogyan szállítják az elektromos energiát? És hogyan jut el az áram pontosan oda, ahol szükség van rá? Egyértelműen: az EUROKRAFTpro NEO e-modullal. Az elektromos mozgatás sosem volt még ilyen egyszerű.

NEO e-modul

A NEO elektromos modullal utólagosan is felszerelheti és villamosíthatja szállítókocsijait. Egyébként mindezt vezeték nélkül, mert a meghajtó vezérlése a vezérlőpanelen Bluetooth-on keresztül történik. Az e-modul egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. A töltőkészülék opcionálisan rendelhető.

Különlegesség, hogy a NEO e-modult külön is megvásárolhatja, vagy közvetlenül az EUROKRAFTpro saját gyártású termékeinkkel kombinálva is megrendelheti.

Így vagy úgy, az elektromos meghajtás egyesíti az ergonómiát, a munkavédelmet és a rugalmasságot – így akár 500 kg-os terhek is könnyebben mozgathatók. Ez nem csak a munkatársakat tehermentesíti, de összességében biztonságosabbá is teszi a munkát. És kellemesebbé. Nagy tapsot ennek a sokoldalú tehetségnek!

Mozgasson egyszerűen elektromosan.

EUROKRAFTpro NEO e-modul.

Kényelmes

Modern Bluetooth technológia a vezetékmentes felszereléshez, a zavarmentes flottaüzem garantált.

Nincs hibás kapcsolat a közelben lévő más eszközökkel.

Biztonságos

A fokozatmentes, kúszó funkcióval ellátott sebesség-szabályozó révén. Beépített duda és hasi gomb a hátramenet során való becsípődés elleni védelemhez.

Egyszerű

Akár 500 kg-os teherbírásával az elektromos meghajtás biztonságos és fáradásmentes munkát tesz lehetővé.

Jó tudni: Környezetvédelmi tippünk!

Azokat a termékeket, amelyek különösen megfelelnek a fenntartható kritériumoknak, vagy CO2-kompenzált termékek, mostantól activeGREEN címkével ellátva találja meg webshopunkban. Így első pillantásra felismerheti a zöld termékeket, mint például az EUROKRAFTpro NEO e-modulját.

Próbálkozzon több elektromossággal

Digitalizáció és elektromobilitás – a két megatrend kéz a kézben jár. Ezeknek nemcsak a dolgok széleskörű hálózatba szervezését kell irányítaniuk, hanem „emberinek” is kell lenniük. Az intelligens termékeket nem feltétlenül kell nagymértékben automatizálni; a digitális átalakulásba az ergonómiai szempontból fontos könnyítések is beleszámítanak. Mivel nemcsak egyre hatékonyabbak leszünk, hanem egyre idősebbek is, és egyre hosszabb ideig kell a munkában rendelkezésre állnunk. Milyen jó, hogy a NEO e-modul egyszerre képes analóg és digitális működésre is.

Bevetésre készen.

NEO e-modul – saját gyártású szállítási termékeinkkel előre kombinálva.

Jó tudni: Rendelési tippünk!

A termékhez egy lítium-ion akkumulátor is tartozik. A töltőkészülék opcionálisan rendelhető. Felhívjuk a figyelmét, hogy ha az e-modult folyamatosan használni szeretné, a korlátlan üzemidő biztosítása érdekében a töltőkészüléket is meg kell rendelnie hozzá. Ne felejtse el, hogy a cserélhető akkumulátorrendszernek köszönhetően például három padlókocsihoz is csak egy töltőre van szüksége.

A szállítás korszerűsítése.

Készleteink NEO e-modul utólagos felszerelésére

Jó tudni: Garantált garanciánk!

Nálunk a tartósság mindig a csomag része: az EUROKRAFTbasic termékekre 3 év, az összes EUROKRAFTpro árucikkre pedig legalább 10 év garanciát kap. Ezt készpénznek is veheti!

Madarat tolláról...

NEO e-modullal kompatibilis termékek.

Ready to use

Információk, tippek és érdekességek az e-modulról – olvasson utána, mérlegeljen és rendelje meg, akár utólag is.
NEO e-modul

Egyszerűen varázsütésre.

Fedezze fel a NEO e-modul funkcióit és különlegességeit most. Terméktanácsadónk eligazítást nyújt Önnek, és bemutatja a legjobb e-termékeinket.

Saját gyártás

A kívánság valóra válik.

De csak akkor, ha meglátogatja saját gyárunkat: Mi itt lehetővé tesszük Ön számára a lehetetlent. Tudjon meg többet arról, hogyan formáljuk az ötleteket kézzelfoghatóvá az Ön számára.

Equipped for transport.

A jövő mobilitása.

Velünk csak egy irányba mozoghat: előre! Ennek érdekében a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk Önnek, hogy továbbra is pontosan oda érkezzen meg árujával, ahová szeretne.

Hallott már a KK Laborról?

A KAISER+KRAFT új innovációs laborja, ahol olyan dolgok születnek, amelyek segítenek nekünk az előrehaladásban. Itt ötleteken és termékeken, projekteken és innovációkon dolgozunk. Mivel mi nem csak jól, hanem mindig jobban akarjuk csinálni. A megoldásainknak végül nemcsak tökéletesen kell működniük, szórakoztatónak is kell lenniük. Csak így válhatnak valami olyanná, amire Ön mindig is vágyott.


Ugorjon be hozzánk, és ismerkedjen meg Mrs. K-val – a KK innovációs labor közvetlen összekötőjével. A labor, ahol olyan dolgok születnek, amelyekre Önnek is biztosan szüksége lehet, hogy ma és holnap is tökéletesen felszerelve vágjon neki a napnak.

EUROKRAFTpro NEO e-modul mg$

Hiányzik a hajtóerő? Van itt Önnek valami!

A mai naptól kezdve mozgassa a terheket egyszerűen elektromosan. A mi funkcionális mindenesünkkel: az EUROKRAFTpro NEO e-modullal.

Szívesen segítünk Önnek kiválasztani új e-meghajtását – utólagos felszereléshez, korszerűsítéshez vagy cseréhez.