WILO projekt

Üzem az üzemben

A projekt

Feladat

A részben új, részben átépített WILO okosüzemben szükségessé váltak a csarnokirodák, valamint ehhez kapcsolódóan egy válaszfalrendszer. A térkoncepció lényege, hogy megkönnyítse az üzemen belüli munkahelyek kialakítását.

Megoldás

Egy rugalmas csarnokiroda-rendszer, amely lehetővé teszi rövid távon a problémamentes és gazdaságos átrendezést – nem számít, hogy egy csarnokiroda átépítéséről, bővítéséről vagy áthelyezéséről van szó.

„A KAISER+KRAFT pontosan azt valósította meg, amiben megegyeztünk. Ez tényleg egy nagyon, nagyon kellemes együttműködés volt.“

Michael Köhler, WILO-csoport projektvezető

Multitasking egy kézzel

A projekt tervezésénél és kivitelezésénél sok tényezőt kellett figyelembe venni és koordinálni. Kezdve az olyan termékeknél, amelyek elérhetőségét és kiszállítását a projekt megvalósításának fontosabb lépéseivel kellett összehangolni. Nem beszélve arról az elvárásról, hogy a térkoncepció maximális rugalmasságot biztosítson, ugyanakkor a legkiválóbb minőség, fenntarthatóság és zajvédelem elvárásainak is megfeleljen.

A siker kulcsa a tervezés és a folyamatos utánkövetés volt. Így tudtuk biztosítani, hogy az ütemterv szerint haladjanak a munkálatok, és az idő közben felmerült ügyféligények alapján azonnal igazítsunk a tervezeten.

Képgaléria

A WILO rugalmas csarnokiroda-rendszere wt$

Az igazi kihívás

A rugalmas csarnokiroda megtervezése és kivitelezése párhuzamosan zajlott a WILO okosüzem egyes részeinek felépítésével és a régebbiek átépítésével. Ebből adódóan az ütemterv elég szoros volt, mivel más munkálatokat is figyelembe kellett venni, mint például az elektromos kialakítás, a padlólerakás és a gépek beépítése.

A WILO rugalmas csarnokiroda-rendszere mg$

Lépjen kapcsolatba velünk!

Amennyiben egy nagyobb projekt tervezésével vagy kivitelezésével foglalkozik, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önöknek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: