BIW Isolierstoffe projekt

Minden oda, ahová tartozik

A projekt

Feladat

A BIW Isolierstoffe a kiváló minőségű szigetelőanyagok és hőrugalmas tömítőelemek egyik vezető gyártója. A vállalat egyik új épületében egy női és egy férfi öltözőt kellett kialakítani olyan szekrényekkel, amelyek a német munkahelyi irányelvek 34. §-a szerint lehetővé teszik az utcai és a munkahelyi ruházat külön tárolását. A cél az volt, hogy a munkahelyi előírásoknak megfelelően lehetőség legyen a helyiségek maximális kihasználtságára.

Megoldás

A személyes helyszíni tanácsadás révén sikerült egy olyan megoldási javaslatot kidolgozni, amely tökéletesen megfelelt a BIW-nek: Az ajtókra egyértelműen felismerhető színkódolás (felváltva RAL 7035 világosszürke és RAL 5010 enciánkék szín) került, az öltözőszekrények pedig ferde tetőt kaptak. A szervizszolgáltatás további pluszt jelentett. Az ajánlatot a szállítás, telepítés, összeszerelés és a csomagolóanyagok ártalmatlanítása tette teljessé.

Michael Runte, projektmenedzser KAISER+KRAFT

„Végül az ügyfelünk legnagyobb megelégedésére minden követelményt sikerült teljesítenünk.“

Az enciánkékkel nem lő mellé

Az egyértelmű színkódolásnak köszönhetően a szekrények megfelelnek a munkahelyi irányelvnek és a vállalathoz is tökéletesen illeszkednek. A RAL 5010 enciánkék szín a vállalat logójában köszön vissza, és így erősíti a vállalati identitást.

A tökéletes eredmény elsősorban a személyes tanácsadásnak köszönhető. A tértervezésre, felmérésre, módosításokra és színválasztásra az ügyféllel való szoros együttműködésben került sor. Végül a megoldási koncepció és a mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomag együttesen győzték meg az ügyfelet.

Az igazi kihívás

Összességében két követelménynek kellett teljesülnie: Egyrészt figyelembe kellett venni az ügyfél kívánságait, másrészt be kellett tartani a munkahelyi irányelveket, amelyek az utcai és a munkahelyi ruházat elkülönített tárolását írják elő.

BIW Isolierstoffe wt$
BIW Isolierstoffe mg$

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: