Bohle Isoliertechnik projekt

Tökéletesen integrált, optimálisan szigetelt

A projekt

Feladat

A Bohle-csoport otthonosan mozog az építőiparban, és átfogó know-how-t kínál. Legyen szó például a nem szándékos energiaveszteségek elkerüléséről, vagy a hő-, hideg- és hangszigetelésről, a kölni Bohle Isoliertechnik GmbH szakértői állnak rendelkezésre. A vállalat egyik ilyen szakértőjének új irodára volt szüksége, amelyet közvetlenül az üzembe kellett integrálni.

Bohle Isoliertechnik wt$

Megoldás

A projekt elindítását először egy részletes, személyes konzultáció előzte meg a helyszínen. Ezt követően a megrendelő azonnal ajánlatot kapott egy hangszigetelt, rugalmas csarnokiroda-rendszerre. A részletes tervezés után, beleértve az alaprajz megrajzolását is, a projektet zökkenőmentesen, az ügyfél kívánságainak megfelelően, és nagyon rövid időn belül sikerült megvalósítani.

Bohle Isoliertechnik wt$

Bohle Isoliertechnik

„Teljesen elégedettek vagyunk a csarnokiroda megvalósításával. Az együttműködés a KAISER+KRAFT-tal egyszerűen nagyszerű volt. Az munkatársak nem csak hozzáértők, de telefonon vagy e-mailben is bármikor elérhetőek voltak.“

Bár a csarnokiroda szabványos elemekből áll, testre szabható és tökéletesen integrálható a gyártócsarnokba. A rendszer rugalmassága teljes mértékben megfelelt a kitűzött követelményeknek.

Végül az ügyfelet nem csak a felhasznált anyagok magas minősége, hanem az irodán belüli zajszint csökkentése, valamint a garantált beépítési időpontot és nyílt, őszinte tanácsadást tartalmazó teljes csomag is lenyűgözte.

Az igazi kihívás

Az irodát integrálni kellett az üzembe. Ezért volt szükség – a magas zajszint miatt – kiváló minőségű, hangszigetelő elemek csarnokiroda-rendszerbe történő beépítésére.

A koncepció működött: Az irodán belüli zajszint csökkenése egyértelműen érzékelhető.

Bohle Isoliertechnik wt$
Bohle Isoliertechnik mg$

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: