Projektek és referenciák

Kéz kezet mos

Új telephely, új irodák: 2014 őszén a textil szolgáltató CWS-boco Wiesbaden-Nordenstadt-ban új negyedbe költözött. Azóta összesen 1800 m²-en modern és ergonomikusan kialakított munkahelyek és társalgók állnak az értekésítési részleg rendelkezésére. Rendezetten, megtervezetten és a KAISER+KRAFT támogatásával kialakítva.

CWS-boco ler

A wiesbadeni regionális telephelyen a CWS-boco több mint 40 éve Schierstein városrészben honos. De az ottani mosoda a napi 15000 kimosott munkaruhával elérte kapacitásának határát. Több helyet kellett szerezni!

Ahhoz, hogy tovább tudjanak terjeszkedni, elhatározták, hogy az új városrészbe, Nordenstadtba költöznek, ahol immár kb. 200 munkatársat foglalkoztatnak, és az első szerkezeti fokozaton naponta akár 20000 textíliát mosnak ki a legmodernebb mosodában.

Az értékesítési részleg is átköltözött az új negyedbe. És itt kerül képbe a KAISER+KRAFT, mert az értékesítés új irodáinak tervezésénél és kialakításánál a két vállalat újra együttműködött. A KAISER+KRAFT már a neussi CWS-boco telephelyre való költözéskor megbízható partner volt.

És hogyan koordinálja az ember egy 1800 m² felületű iroda teljesen új kialakítását irodákkal, tárgyalókkal és büfével? Átfogó elemzéssel, részletes projekt-managementtel és számos egyeztetéssel. Összesen 49 irodai munkahelyet kellett berendezni, amelyben a fő hangsúlyt az ergonómia kapta. Mindegyik modern elektronikusan állítható magasságú álló íróasztalokkal van felszerelve. Ehhez jöttek a szekrények, pultszekrények és minden más, ami még egy professzionális irodai felszereléshez tartozik.

CWS-boco ler
CWS-boco ler

A szállítás is körülményes volt: minden bútort mobil emelőgéppel kívülről emeltünk be az egyes ablakokon keresztül a tágas irodaszintre, ami logisztikai mestermunka volt.

Azonban több szempontból is megérte a fáradságot. Hiszen Michael Barbian, a CWS-boco Németország regionális vezetője is elégedett: „A KAISER+KRAFT átfogó tanácsadásának köszönhetően az első lépéstől fogva a mai napig pontosan olyan irodai környezetet kaptunk, amely optimálisan illik hozzánk.” A projekt gyors megvalósítása az ügyfél, a KAISER+KRAFT és a beszállítók jó együttműködését mutatja. A 2013. decemberi kezdet óta pontosan kilenc hónap telt el a 2014. augusztus végi szerelésig. Ez rekordgyanús!

CWS-boco ler
CWS-boco ler
CWS-boco ler

Szappanadagolók, szennyfogó szőnyegek, mosás, szerviz ...

A dreieichi székhelyű CWS-boco Németország az innovatív mosodai higiéniai megoldások és textil szolgáltatások vezető szolgáltatói közé tartozik. A vállalat Németországban mintegy 3500, világszerte pedig 7500 munkatársat foglalkoztat. A vállalat nemzetközi szinten 2014-ben 751 millió eurós forgalmat ért el.

CWS-boco 261

Kapcsolat

Amennyiben egy nagyobb projekt tervezésével vagy kivitelezésével foglalkozik, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önöknek.