ENOTEC GmbH projekt

Helyet kérünk!

Feladat

Az energiafogyasztás minimalizálása, a kibocsátások csökkentése, a folyamatok optimalizálása. Az ENOTEC GmbH a füstgáz- és oxigénanalízis területén vezető vállalatként különös jelentőséget tulajdonít ennek. Az ENOTEC a gázelemző rendszerek tervezését, fejlesztését és gyártását a folyamatszabályozáshoz és a kibocsátásellenőrző rendszerekhez (CEMS) teljes mértékig ebben a szellemben végzi. Ahhoz, hogy a vállalat számos dokumentumát és aktáját tárolni és archiválni tudja, sürgősen helytakarékos megoldásra volt szüksége.

Megoldás

A helyszíni körülményeket pontosan feltérképező részletes mérések és az ügyféllel folytatott személyes konzultáció után sikerült megtalálni a megoldást egy új irattár számára: Az új építményen és alatta elhelyezhető, polcos állványokkal ellátott tároló platform.

ENOTEC GmbH referencia ler

A projekt

A KAISER+KRAFT mesteremberei már a projekt előkészületeiben is keményen dolgoztak. Egy meglévő, térelválasztóként szolgáló gipszkartonfal miatt egy raklapos állványt először eltávolítottak a tervezett telepítési helyről, majd egy másik helyen újra összeszerelték.

A tényleges projekt megkezdésénél, vagyis a polcokkal ellátott tároló platform összeszerelésénél a személyes konzultációt követően igyekeztünk figyelembe venni az ügyfél egyéni igényeit – így az ENOTEC GmbH vállalatnál gyorsan és megbízhatóan több helyet hoztunk létre az akták és dokumentumok számára.

Az igazi kihívás

A különleges kihívások különleges intézkedéseket igényelnek. A projektet megelőzően először a kijelölt helyet kellett kialakítani, hogy aztán a pontos méreteknek megfelelően elvégezhessük a tároló platform összeszerelését.

ENOTEC GmbH referencia ler
ENOTEC GmbH referencia mg$

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez