Electrical Oil Service projekt

Első és legfontosabb a biztonság

A projekt

Feladat

Az Electrical Oil Service GmbH a fenntarthatóságot képviseli. A duisburgi telephelyen a fáradt olajat nagy transzformátorokban „újrahasznosítják“, így kiváló minőségű bázisolajat nyernek belőle az ipar számára. Stabil megoldásra volt szükség, hogy a dolgozók biztonságosan és kockázat nélkül elérhessék a magasan elhelyezett transzformátorok szelepeit, valamint hogy a platformon tisztítást, karbantartást és ellenőrzést is végezhessenek.

Megoldás

A projektet gyorsan el tudtuk kezdeni, elsősorban a hozzáértő tanácsadásnak és a részletes árajánlatnak köszönhetően. A biztonságos védőkorláttal felszerelt járófelülettel jelentősen kisebb kockázatnak vannak kitéve a transzformátorokra felmászó dolgozók. Ezenkívül a pontos szállítás és a jól előkészített összeszerelés biztosította, hogy a teljes megoldás a tervezettnél egy nappal korábban elkészülhetett.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service wt$

Eike Block, telephelyvezető Electrical Oil Service

„A KAISER+KRAFT által kínált megoldás jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy munkavállalóink úgy hagyják el munkahelyüket, ahogyan ide belépnek– egészségesen és sértetlenül.“

A projekt

A teljes platformra vonatkozó új, mindenre kiterjedő megoldásnak köszönhetően a munkavédelmi szempontokat már nem kell a kockázatértékelésben felsorolni, mint korábban. A dolgozók értékelik a kifutót, és most már biztonságban érzik magukat a munkahelyükön.

A projekt kiváló levezénylése elsősorban a hozzáértő és személyes konzultációnak köszönhető. Figyelembe vettük az ügyfelek egyéni kívánságait és kihívásait. Ráadásul a pontos szállítás és a telepítés különösen meggyőző volt számukra.

Az igazi kihívás

A munkavédelem kiemelt szempont, de emellett ott volt az a tény is, hogy teljes körű megoldást vártak, mivel a támfal, a meglévő falak és a szűk helyiségek miatt mindennek szétválaszthatónak kellett lennie.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service mg$

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: