LEHNER electronics GmbH projekt

Nincs több kábeldzsungel

Feladat

A LEHNER electronics 1997-es megalapítása óta a minőséget és a megbízhatóságot képviseli a kábelszerelvények és az elektromechanikus részegységek (pl. kábelrendszerek, membrános billentyűzetek és műanyag házak) gyártása terén. A vállalat saját gyártási részlege és modern gépparkja lehetővé teszi a megrendelések gyors feldolgozását a kis mennyiségektől a közepes méretű szériákig.

A LEHNER electronics-nak ergonomikusan berendezett munkahelyekre volt szüksége egy új gyártócsarnok felépítéséhez. A cél egyrészt a kényelmesebb munkavégzés, másrészt a hatékonyabb és gyorsabb munkafolyamatok biztosítása volt.

LEHNER electronics GmbH projekt 149

Megoldás

LEHNER electronics GmbH projekt 150

Sok mindent leegyszerűsítettünk: ergonomikus termékeink nagyobb erőkifejtést tesznek lehetővé, és nagyobb mozgáskomfortot biztosítanak.

Ennek érdekében a KAISER+KRAFT az új gyártócsarnokot állítható magasságú, hátoldali felépítménnyel ellátott munkapadokkal, forgószékekkel, raklapállványokkal és különböző tartályokkal szerelte fel. Így csökkenthető a fizikai igénybevétel mértéke, és ezzel párhuzamosan növelhető a termelékenység és a motiváció.

Van egy szempont, amely mindig a KAISER+KRAFT kínálata mellett szól: a jobb termékminőség, például, ami az asztalok stabilitását, valamint a robusztusabb és ezáltal tartósabb, cserélhető betétekkel ellátott székeket illeti.

A projekt

Specialitásunk, hogy az ügyfél igényeire szabott megoldásokat nyújtsunk. Ezért a tucatmegoldások helyett mindig egyedi megvalósítást vállalunk, és az igényeknek megfelelően alakítjuk át a munkahelyet. Az egész csapattal és az Ing. Johann Lehner ügyvezető igazgatóval való konstruktív együttműködés rendkívül hasznos volt. Mert a megvalósításhoz mindig azoktól kapjuk a legjobb ötleteket, akik a munkapadnál állnak.

A világos elképzeléseknek, a pontosan körülírt feladatoknak és a gyors döntéseknek köszönhetően sikeresen elindítottuk a projekt szériaváltozatát. A LEHNER electronics döntéshozatali folyamatában szükség volt a kész termék előzetes vizsgálatára, ami nagyon hasznos lépésnek bizonyult.

LEHNER electronics GmbH projekt 148

Az igazi kihívás

LEHNER electronics GmbH projekt 154

Nem egy, nem kettő, hanem egy egész tucat munkahelyet kellett átalakítanunk és felszerelnünk ennek az ügyfélnek: Ennek keretében méretpontosan, egyedi igények alapján készítettük el az állítható magasságú munkapadokat és fiókos szekrényeket.

A leszállítandó munkapadok nagy mennyisége komoly kihívást jelentett logisztikai és koordinációs szempontból. A szállítások időpontját napra lebontva kellett meghatározni – ennek ellenére előfordultak kisebb fennakadások, de ezeket sikerült rugalmasan megoldani. Most pedig már megint minden a megszokott rutin szerint zajlik a gyártócsarnokban.

LEHNER electronics GmbH projekt 261

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: