MIHM-VOGT projekt

Munkahelyteremtés

A projekt

Feladat

A MIHM-VOGT GmbH a fogászati laboratóriumi berendezések világszinten vezető gyártója. A vállalat a termelés átalakítására törekedett a gyártócsarnokban rendelkezésre álló hely jobb kihasználása és az irodák munkaelőkészítési folyamatba való integrálása érdekében.

Megoldás

A gyártócsarnokban magasság szempontjából bőséges hely állt rendelkezésre, ezért a csarnokban egy acélszerkezetű emelvény formájában felhúztunk egy második szintet, amely alatt elegendő hely jutott a munkaelőkészítő irodáknak.

Klaus Petzoldt, projektvezető KAISER+KRAFT

„Elértük az ügyfél kívánt céljait. Nagyon elégedett volt az együttműködéssel.“

Mindent egyetlen kézből

Ez a projekt szűkös határidők mellett zajlott. Az ügyfél számára az egyik előnyünk az volt, hogy mindent egy kézből tudtunk kínálni – a tervezéstől a konkrét megvalósításon át egészen az irodák felszereléséig. A teljes acélszerkezeti emelvény, az emelvényen lévő polcok, válaszfalak, rácsos elválasztó falak és az irodai berendezések mind-mind a KAISER+KRAFT-tól származnak.

A projekt kritikus pontját az acélszerkezeti emelvény és az irodák nyersszerkezetének elkészülte utáni időpont jelentette. Ezt követően az irodák berendezésének gördülékenyen kellett folytatódnia, amihez az irodabútorokat időben kellett leszállítani és összeszerelni. Ezt a fix határidőt a szerelővállalatunkkal együtt sikerült betartanunk, amely az összes bútort a raktárunkból szállította le, és az összeszerelést is elvégezte.

Az igazi kihívás

Padlóburkolók, villanyszerelők, szerelők, beszállítók – a különböző munkálatok összehangolása jelentette a legnagyobb kihívást, amelyet az ügyfél teljes elégedettségére sikerült megoldani.

MIHM-VOGT wt$
MIHM-VOGT mg$

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: