MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH projekt

Fel, fel a magasba!

Feladat

A hulladékfeldolgozó üzem mintegy 89 főt foglalkoztat, akik az év 365 napján, éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy innovatív technológiák segítségével környezetbarát és fenntartható módon hőkezeljék a Bonn és környékén keletkezett hulladékot, valamint az újrahasznosításra már nem alkalmas kommunális hulladékot.

A vállalat olyan megoldást keresett egy meglévő polcrendszerhez, amelynek segítségével a rakományt könnyedén fel lehet juttatni a földszintről az első emeletre.

Megoldás

Amikor valamit A pontból B pontba, vagy mint ebben az esetben, lentről fentre kell eljuttatni, csak egy dolog segíthet: a minilift. Szakértőink egyedi megoldásként fejlesztették tovább ezt a praktikus emelőberendezést.

A végeredmény egy olyan teherliftrendszer lett, amely jól illeszkedik a meglévő állványrendszerhez.

Müllverwertungsanlage Bonn GmbH referencia ler

A projekt

A KAISER+KRAFT már korábban is szállított polcrendszert a hulladékfeldolgozó üzemnek. A 100%-os tapasztalatnak és a saját termékválasztékkal kapcsolatos know-how-nak köszönhetően így a rendszerhez illeszkedő módon sikerült legyártani a kívánt teherliftet. A projekt során főleg a helyszíni körülményeket kellett figyelembe venni.

A megoldás, a teherliftrendszer szakszerű integrálása felé vezető úton mindig az az első lépés, hogy felkeressük az ügyfelet. Így a projektcsapatunk pontos képet kap a tényleges helyzetről, amit aztán figyelembe vehet tervezéskor. Emellett szakértőink külön foglalkoznak az ügyfelek egyedi igényeivel. Csak ezután készítjük el a teherlift méretezését.

Az igazi kihívás

Ahhoz, hogy az egyedileg legyártott teherliftrendszer tökéletesen illeszkedjen, figyelembe kellett venni a helyi körülményeket, elsősorban a munkatársak biztonságát és a teherlift megfelelő helyét. A megvalósítást nehezítette, hogy a helyiségben csak korlátozott hely állt rendelkezésre. Csapatunk azonban megtalálta a megfelelő megoldást.

Mivel a helyi körülményeket és a munkafolyamatokat az ügyfél ismeri a legjobban, végül a segítségével és szakértőink projekttapasztalatával sikerült megtalálni a megfelelő helyet. A munkatársakat és a rakományt mostantól biztonságosan, ergonomikusan és kényelmesen lehet feljuttatni a magasba.

Müllverwertungsanlage Bonn GmbH referencia ler
Müllverwertungsanlage Bonn GmbH referencia mg$

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha egy nagyobb projekt tervezését fontolgatja, kérjük, hívjon minket! Szakértőink szívesen segítenek Önnek.

Kapcsolat a tanácsadáshoz, tervezéshez vagy igényfelméréshez: