Tértervezés és átrendezés. A KAISER+KRAFT projektszolgáltatás segítségével.

Projekt: lehetségessé tenni

Új csarnok. Moduláris csarnokirodák. Okos térelválasztók. Vagy egyedi méretre készített termékek a raktárba? Összeállítás, tervezés, szerelés. Vagy bármi egyéb feladat… már csináljuk is.

Fogadjunk, hogy a mi csapatunk még az Ön arcára is mosolyt tud csalni? Mesterembereink nem az égből potyognak; két lábbal Ön mellett állnak és készségesen segítenek mindent megvalósítani, ami Önnek az eszébe jut. Csapjunk is a lovak közé: Ön hozza az ötletet – mi adjuk a felszerelést.

Így indulunk neki a projektnek.

Felkészülés

1. Felkészülés

Egy személyes beszélgetés során először összeszedjük az igényeit és a feltételeket: a helyiségek méretét és felszereltségét, ergonómiai szempontokat és minden további, az Ön számára fontos részletet.

Tervezés és szervezés

2. Tervezés és szervezés

Az összegyűjtött igények és feltételek alapján tervet készítünk, és megszervezünk mindent a terv kivitelezéséhez. Annak érdekében, hogy tényleges képet kapjon a várható átalakításról, pCon.planner segítségével készítjük el a tervezetet. Így 2D-ben és 3D-ben is meg tudjuk rajzolni a helyiségeket és tereket, virtuálisan felépítjük, felszereljük és személyre szabjuk őket.

Kivitelezés és megvalósítás

3. Kivitelezés és megvalósítás

Gondoskodunk arról, hogy minden oda kerüljön, ahová tartozik. Mi koordináljuk a szolgáltatókat, a szállítást és a felépítést. A szerelés befejezése után segítünk Önnek a végső átvételben is.

Ellenőrzés és karbantartás

4. Ellenőrzés és karbantartás

Teljesen mindegy, hogy berendezésekről, például állványokról van szó, vagy készülékekről és gépekről, például emelőkocsiról. Mi gondoskodunk arról, hogy minden működőképes és biztonságos maradjon. Az ügyfélszolgálatunk vállalja az ellenőrzést, javítást és karbantartást. Még azokon a termékeken is, amelyeket nem tőlünk vásárolt.

Már csináljuk is.

Megkap mindent, ami nálunk rendelkezésre áll: sokéves tapasztalatot, személyes és készséges tanácsadást, valamint olyan hozzáállást, amellyel komplex helyzeteket is előrelátóan oldunk meg. Ha szeretné, átvesszük Öntől a projekt teljes lebonyolítását − az igényfelméréstől a tervezésen, szervezésen és az engedélyek beszerzésen át az áruszállítással és kivitelezéssel együtt egészen a végső átvételig. Így lesznek ötletekből projektek. És néha a jövő is.

Tegyen minket próbára. Vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot a +36 (23) 513 823 számon vagy írjon nekünk emailt: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

Személyes

Személyes

Kijelölt kapcsolattartónk foglalkozik az Ön összes igényével.

Tapasztalat

Tapasztalat

Projektvezetőink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a projektek megvalósítása terén.

Sokoldalú

Sokoldalú

A legkülönfélébb ágazatokban valósítjuk meg a projekteket.

WILO – Üzem az üzemben, Dortmund, Észak-Rajna-Vesztfália

A projekt tervezésénél és kivitelezésénél sok tényezőt kellett figyelembe venni és koordinálni. Kezdve az olyan termékeknél, amelyek elérhetőségét és kiszállítását a projekt megvalósításának fontosabb lépéseivel kellett összehangolni. Nem beszélve arról az elvárásról, hogy a térkoncepció maximális rugalmasságot biztosítson, ugyanakkor a legkiválóbb minőség, fenntarthatóság és zajvédelem elvárásainak is megfeleljen.

A siker kulcsa a tervezés és a folyamatos utánkövetés volt. Így tudtuk biztosítani, hogy az ütemterv szerint haladjanak a munkálatok, és az idő közben felmerült ügyféligények alapján azonnal igazítsunk a tervezeten.

Projektek és referenciák wt$

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Tudja, mi az a mozgó asztal? Ebben az esetben a KAISER+KRAFT egyik ollós emelőkocsijának ipari-művészi összekapcsolása a belsőépítész Ivonne Krehl ötletével. A 300 éves ludwigsburgi esperesi műemléképület földszintjét találkozási hellyé kellett átalakítani – középen egy mozgó asztallal, amely maradásra ösztönöz. Itt megtudhatja, mi mindent lehet kihozni egy ollós emelőkocsiból.

Projektek és referenciák pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Tudta, hogy a helyiségek is tudnak mosolyogni? Legalábbis ez lesz a benyomása, amikor belép a Trumpf fogadóterületére. Együtt átalakítottuk ezt a helyet az új üzleti mindennapokra, így a munkatársak, az ügyfelek és az üzleti partnerek üdvözlése nemcsak szívből jövő, hanem az egészség szempontjából biztonságos is.

Projektek és referenciák pha

Mercedes-Benz, Esipovo, Szolnyecsnogorszki járás

Új, 85 hektáros üzem Oroszországban, 40 kilométerre Moszkvától északnyugatra: Üdvözöljük a Mercedes-Benz Manufacturing vállalatnál.

Projektek és referenciák pha

ZOTT, Mertingen, Bajorország

Fekete folyosók, higiéniai zsiliprendszer és irányított haladás? Üdvözöljük az élelmiszeripari gyártók világában, ahol szigorú higiéniai előírások vannak érvényben, és ahol alaposan átgondolt térkialakítás az igény. A Zott tejipari óriás új gyártóüzemének kialakításakor a KAISER+KRAFT többek között a közösségi helyiségek berendezéséről gondoskodott.

Projektek és referenciák pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Ilyen projekt nem minden nap adódik a KAISER+KRAFT Deutschlandnál! Néhány száz doboz és egymásra rakható tárolók, hozzájuk állványok egyedi kivitelben a speciális raktárfelszereléshez. A helyszín pedig még szokatlanabb: egy sziget a tengerben – Helgoland.

Projektek és referenciák pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Dél-Vesztfália

Az Egon Grosshaus GmbH & Co. KG a minőségbiztosítás érdekében egy csarnokot tesztlaborral együtt irodai területté változtatott – az épületállomány megváltoztatása nélkül.

KAISER+KRAFT Deutschland vállalta a tervezést és megvalósítást.

Projektek és referenciák pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bajorország

A Vishay Electronic világszerte működő, elektronikus alkatrészekkel foglalkozó logisztikai centrumát Németországban az egyik telephelyen, Selb városkában központosította, a belső kialakítás megtervezését pedig teljes mértékben a KAISER+KRAFT Deutschland tanácsadására és termékeire bízta. A 2150 négyzetméter hasznos raktárterületű új építésű épülethez beszerezték a megfelelő belső berendezést.

Projektek és referenciák wt$

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Új telephely, új irodák. 2014 őszén a textilszolgáltató CWS-boco Wiesbaden-Nordenstadtban új negyedbe költözött. Azóta összesen 1800 m²-en modern és ergonomikusan kialakított munkahelyek és társalgók állnak az értékesítési részleg rendelkezésére. Rendezetten, megtervezetten és a KAISER+KRAFT Deutschland támogatásával kialakítva.

Projektek és referenciák pha
Projektek és referenciák mg$

Mi vagyunk az Ön személyes megvalósítói

Üzem az üzemben. Asztallal művészien kombinált ollós emelőkocsi. Vagy éppen mosolygós helyiségek. Mi már nagyon várjuk, hogy megvalósítsuk Önnek a lehetetlent.