Rólunk

Projektek és referenciák

A KAISER+KRAFT-nál mindent megkap az ügyfél a cége számára. Az értékesítési irodák feladata tehát korántsem csupán a termékek értékesítése, hanem a tervezés és tanácsadás is. Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő oldalakon Európa-szerte tevékeny vállalatunk megvalósult projektjeiből néhány olyat mutathatunk be Önnek, amelyek jól szemléltetik, hogyan és milyen mértékben veszünk részt egy projekt megvalósításában.

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Tudja, mi az a mozgó asztal? Ebben az esetben a KAISER+KRAFT egyik ollós emelőkocsijának ipari-művészi összekapcsolása a belsőépítész Ivonne Krehl ötletével. A 300 éves ludwigsburgi esperesi műemléképület földszintjét találkozási hellyé kellett átalakítani – középen egy mozgó asztallal, amely maradásra ösztönöz. Itt megtudhatja, mi mindent lehet kihozni egy ollós emelőkocsiból.

Projektek és referenciák pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Tudta, hogy a helyiségek is tudnak mosolyogni? Legalábbis ez lesz a benyomása, amikor belép a Trumpf fogadóterületére. Együtt átalakítottuk ezt a helyet az új üzleti mindennapokra, így a munkatársak, az ügyfelek és az üzleti partnerek üdvözlése nemcsak szívből jövő, hanem az egészség szempontjából biztonságos is.

Projektek és referenciák pha

Mercedes-Benz, Esipovo, Szolnyecsnogorszki járás

Új, 85 hektáros üzem Oroszországban, 40 kilométerre Moszkvától északnyugatra: Üdvözöljük a Mercedes-Benz Manufacturing vállalatnál.

Projektek és referenciák pha

ZOTT, Mertingen, Bajorország

Fekete folyosók, higiéniai zsiliprendszer és irányított haladás? Üdvözöljük az élelmiszeripari gyártók világában, ahol szigorú higiéniai előírások vannak érvényben, és ahol alaposan átgondolt térkialakítás az igény. A Zott tejipari óriás új gyártóüzemének kialakításakor a KAISER+KRAFT többek között a közösségi helyiségek berendezéséről gondoskodott.

Projektek és referenciák pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Ilyen projekt nem minden nap adódik a KAISER+KRAFT Deutschlandnál! Néhány száz doboz és egymásra rakható tárolók, hozzájuk állványok egyedi kivitelben a speciális raktárfelszereléshez. A helyszín pedig még szokatlanabb: egy sziget a tengerben – Helgoland.

Projektek és referenciák pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Dél-Vesztfália

Az Egon Grosshaus GmbH & Co. KG a minőségbiztosítás érdekében egy csarnokot tesztlaborral együtt irodai területté változtatott – az épületállomány megváltoztatása nélkül.

KAISER+KRAFT Deutschland vállalta a tervezést és megvalósítást.

Projektek és referenciák pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bajorország

A Vishay Electronic világszerte működő, elektronikus alkatrészekkel foglalkozó logisztikai centrumát Németországban az egyik telephelyen, Selb városkában központosította, a belső kialakítás megtervezését pedig teljes mértékben a KAISER+KRAFT Deutschland tanácsadására és termékeire bízta. A 2150 négyzetméter hasznos raktárterületű új építésű épülethez beszerezték a megfelelő belső berendezést.

Projektek és referenciák wt$

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Észak-Rajna-Vesztfália

Ralf Müller mobil otthont szeretne csirkéinek, mi pedig leszállítjuk a megfelelő szállító alvázakat. 2013 óta működik együtt a KAISER+KRAFT Deutschland vállalattal. Már több mint 100 csirkeház készült a mi alvázainkkal.

Projektek és referenciák pha

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Új telephely, új irodák. 2014 őszén a textilszolgáltató CWS-boco Wiesbaden-Nordenstadtban új negyedbe költözött. Azóta összesen 1800 m²-en modern és ergonomikusan kialakított munkahelyek és társalgók állnak az értékesítési részleg rendelkezésére. Rendezetten, megtervezetten és a KAISER+KRAFT Deutschland támogatásával kialakítva.

Projektek és referenciák pha