Csomagolóasztalok, vágóállványok

A csomagolóasztalhoz, kész, mehet: doboz fel. Összehajtás. Leragasztás. Elforgatás. Légbuborékos fólia bele. Még egy is fólia. Kell a szállítólevél is. Még egy kis hajtás. Ragasztás. Címet tartalmazó címke rá. Csomag a kocsira. Kész. És még folytatódik: csomagolóasztalainkon mindezt könnyedén kivitelezheti.

A Csomagolóasztalok, vágóállványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Treston.

Legkeresettebb
Modell száma: 48
Nézet:
Csomagolóasztalok a zökkenőmentes küldeményezéshez
A csomagolóasztalok minden csomagküldő vállalkozásnál központi és esetenként a legfontosabb eszköz szerepét töltik be. A gyorsaság a jól menő küldeményező üzlet lényege. A jó csomagolóasztalok hozzájárulnak ahhoz, hogy munkatársai gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. A kiegészítők, mint a magasságállítás, a vágógépek vagy a lámpák a különösen ergonomikus munkakörülményekről gondoskodnak, így még nagyobb mértékben támogatható a gyors munkavégzés a csomagolás területén. Nem minden csomagolóasztal egyforma, ezért ennél a terméknél bizonyos jellemzők megléte fontos szerepet játszik. Levelek, valamint kisebb és nagyobb csomagok küldeményezése esetén megfelelően nagy munkafelületre van szükség, hogy a csomagolási munka strukturált és hibamentes lehessen A megfelelő csomagolóasztalokon elegendő hely van a szortírozáshoz, a csomagoláshoz és a felbélyegzéshez. Különösen nagy tárgyak vagy nagy mennyiségek küldeményezésre való felkészítése esetén fontos a hely a szisztematikus és gyors munkavégzés érdekében. Számos csomagolóasztalnak még kiegészítő tárolófelületei is vannak, ahol helyet találhat az irattartóknak, a borítékoknak, a bélyegeknek és további anyagoknak. Így jelentős mennyiségű időt takaríthat meg, hiszen minden fontos eszköz a közelben tárolható.

Kiváló minőségű csomagolóasztalok
A csomagolóasztalok alapeleme, amely egy porszórt bevonatú erős acélszerkezetből és egy műanyaggal bevont munkalapból áll, bővíthető és rugalmasan használható rendszert képez. Így bármilyen igényre összeállíthatja a megfelelő kombinációt. A webáruházunkban rendelhető csomagolóasztalokhoz bővítőelemek, például állványok formájában különböző tárolófelületek is találhatók. Ezek részben állítható magasságú polcokkal és acélkengyelekkel rendelkeznek, amelyek révén a borítékok, az irattartók és a kartondobozok függőlegesen tárolhatók. A csomagolóasztalok rakodópolcai erősek, így még nagyobb terheket is elbírnak. A kiegészítő alsó fiókok pedig még több tárolóhelyet biztosítanak. Így a bélyegek, a bélyegzők, a tollak és más kisebb tárgyak biztonságosan tárolhatók. A csomagolóasztalokhoz praktikus kiegészítőként megtalálhatók ezenkívül beépített vágógépek változó, legfeljebb 1000 mm-es vágásszélességgel. Az asztallap peremére egyszerűen rácsavarozható egy kiegészítő vágóállvány is. A kínálatot fém hátfallal rendelkező csomagolóasztalok, irattartó betétek, mobil guruló tárolók, billentyűzettartók és további tartozékok teszik teljessé.