+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Terméktípus
Tekercshossz
Szín
Szárhossz
Kivitel
Hossz
Belső hossz
Belső átmérő
Átmérőhöz
Több megjelenítése
 

Élvédelem, felületvédelem

Nincs csomag vagy raklap élek nélkül. Ha azt szeretné, hogy a szállítmány biztonságosan és sértetlenül érje el a címzettet, ne hagyja ki ezt a csomagolási trükköt: az élvédelmet – számos alakban, méretben és anyagból.
14 termék található
| | |
14 termék található
Mindig jól jön… élvédelem és felületvédelem
A megfelelő élvédelem és felületvédelem megvédi a rakományt és a pántolószalagokat attól, hogy a szállításnál vagy a tárolásnál megsérüljenek. Bár egyszerűen hangzik, a gyakorlatban nagyon is összetett téma ez. Az élvédelem és felületvédelem kategóriában ugyanis olyan termékeket kínálunk, amelyek számos további feladatot is ellátnak: nemcsak megkímélik az érzékeny áruk éleit és felületét, hanem stabilizáló hatásuk mellett még gyűrődő zónát is biztosítanak a karton és a termék között. Emellett csökkentik a súrlódást, és egyenletesebben osztják el az élekre nehezedő nyomást.

Annak érdekében, hogy minden elképzelhető alakú és anyagú szállítmány biztonságban érkezzen meg, számos különböző kivitelben találhat nálunk élvédőket: a szalagszélesség az egyszerű alátéttől a léceken, sarkokon, szögvasakon és sarokelemeken át egészen a profilokig terjed. A következő lépés az anyag kiválasztása: a karton egyszerű, mégis hatékony élvédelemként szolgál, és a PE habhoz hasonlóan egyénileg méretre vágható. Éles élű pántolószalagok esetén ezzel szemben erős, ellenálló élvédő szögvasakra van szükség fémből vagy polietilénből. A klasszikus élvédők mellett kínálatunkban védőhálók és csomagolótokok is megtalálhatók. A védőhálók bármilyen alakra illenek – a palackoktól a gépalkatrészekig –, és megbízható felületvédelmet nyújtanak. A kerek csomagolótokokban pedig dokumentumokat vagy posztereket küldhet gyűrődés nélkül. Bármit is szeretne becsomagolni és elküldeni, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő élvédelmet és felületvédelmet hozzá.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás