Fóliatasakok

Be a tasakba! Az aprócikkek, mint a csavarok, az érzékeny tárgyak, mint a készülékalkatrészek, valamint a fontos iratok és dokumentumok biztonságos helyre találhatnak a fóliatasakokban. A víz lepereg, a por kívül marad, a rázkódás pedig nem töri össze a körbebélelt árut. Ne bízza a véletlenre, védje meg kellően küldeménye minden egyes részét!

A Fóliatasakok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTbasic.

Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
  • Fenntarthatóság (9)
  • Nem fenntartható (7)
Legkeresettebb
Modell száma: 16

Fóliatasakok – kis dolgok biztonságos csomagolása, biztonság útközbenKinek van ideje vagy idege arra, hogy kis alkatrészek vagy tartozékok után kutasson a csomagban? És kinek van pénze a folyamatos visszaküldésekre a megsérült kartonok miatt vagy az alkatrészek cseréjéhez? A legkülönfélébb kivitelekben elérhető fóliatasakok egyszerűen adnak megoldást mindkét kihívásra.
Milyen fóliatasak megfelelő a különböző tartalmakhoz?Fóliatasakot először is a tartalom térfogata, másodszor a csomagolás célja és harmadszor az áruk érzékenysége alapján kell választani. A meglévő lezárás nélküli lapos tasakok használhatók a legsokoldalúbban – kis csavarokhoz bútorok tartozékaiként, szállítási papírokhoz stb.Az érzékeny alkatrészek, például a lapkák megfelelő párnázást igényelnek, ezért a legjobb választást ebben az esetben a légbuborékos fóliák jelentik. Itt fontos, hogy a fólia minimális mozgástérrel körbezárja az alkatrészt, és antisztatikus legyen.Ha például a raktárban szeretne bizonyos szereléshez szükséges apró alkatrészeket a megfelelő mennyiségben és összeállításban tárolni nyitott tárolódobozokban, csomagolóanyagként a nyomózáras tasakokat javasoljuk, ezeket ugyanis újra fel lehet használni.
Mit mond a fóliavastagság a fóliatasakról?Ahogy kartont is a csomag tartalmának tömege és felépítése alapján választunk, a mikrométerben megadott fóliavastagság azt jelzi, milyen nehéz lehet a tartalom az anyag szakadása nélkül. 100 µm vastagság mellett még hegyes csavarok is megfelelően védetten szállíthatók tasakban. A tartalom nagy tömeget érhet el. Könnyebb, kevésbé problematikus tartalmaknál elegendőek a 25 µm-es és vastagabb fóliatasakok.
Milyen lezárástípus optimális a fóliatasakoknál?Az optimális megoldás kiválasztása: a sima nyílás a legsokoldalúbb, és lezárható kapcsokkal vagy akár véglegesen fóliahegesztő készülékkel.A légbuborékos fóliák öntapadó lezárásával biztosíthatja, hogy a tartalom portól védetten legyen szállítás közben – azaz kiegészítő védelemként szolgál az érzékeny tartalmakhoz.A nyomózárak bármikor kinyithatók, majd visszazárhatók – ez különösen fontos, amikor raktározáshoz fóliatasakokat szeretne használni.
Milyen előnyei vannak a feliratmezővel rendelkező fóliatasakoknak?Ezek a tasakok gyorsan elláthatók információkkal, amelyek az átlátszatlan mezőn jól olvashatók. Különösen alkalmasak belső komissiózáshoz és raktározáshoz.A csomagolóanyagokról szóló vásárlási tanácsadónkban áttekinthetően összegyűjtöttünk az Ön számára minden fontosat a terméktől kezdve egészen a szállításra kész csomagig. A tanácsadóban a mérlegekkel és a szállítási logisztika további fontos termékeivel kapcsolatban is talál tudnivalókat.