Márka
Terméktípus
Teherbírás

Kartondobozok

„Figyelem, karton érkezik!'' Pontosabb szólva: stancolt kartonok, összehajtogatható kartonok, kartondobozok ráhúzható fedéllel, költözéshez használt kartonok és így tovább, és így tovább. Árui nagyobb védelméért és egyszerűbb szállításáért a legkülönfélébb kartonokat kínáljuk.

A Kartondobozok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTbasic.

Legkeresettebb
Modell száma: 21
Nézet:
Kartondobozok
Itt kartondobozokat talál a termékek hatékony védelméhez és jó kezelhetőségéhez a szállítás és a tárolás során. A szállítási sérülések okozta kellemetlen reklamációk és az elégedetlen ügyfelek elkerülhetők, ha megfelelő kartondobozokat használ. Az, hogy a termék hogyan érkezik meg az ügyfélhez, arról árulkodik, milyen gondossággal jár el a gyártó a gyártás és a küldeményezés során. A megfelelő kartondobozoknak tehát számos követelménynek kell eleget tenniük. Online kínálatunkban garantáltan megtalálhatja a megfelelő kartondobozokat termékei küldeményezéséhez.

Hatékonyság a csomagolás és a küldeményezés során
A megfelelő kartondobozok jó benyomást keltenek az ügyfelekben. Egyrészről az áru éppen abban az első osztályú állapotban érkezik meg, amelyben a küldeményezés előtt volt. Másrészről a professzionális csomagolás arról tesz tanúbizonyságot, hogy az adott cég nem a rossz területen próbál spórolni. A KAISER+KRAFT kiváló minőségű kartondobozokat tartalmazó széles választéka segítségével könnyedén, gyorsan és hatékonyan megtalálhatja az optimális megoldást bármely csomagolási problémára. Egy- vagy többrészes kivitelben, különböző méretekben és alakokban nyújtanak a kartondobozok optimális védelmet a küldeményezés és a tárolás során. Válassza is ki mielőbb a csomagolás és küldeményezés kategória széles választékából a megfelelő kartondobozokat termékei biztonságos védelméhez. Természetesen a kívánt terméket közvetlenül a FEFCO-kóddal (pl. FEFCO 0427) is megkeresheti.