+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Tulajdonság
Terméktípus
Szélesség
Hossz
Anyagvastagság
Anyag
 

Légbuborékos fóliák, habfóliák

A légbuborékos fólia a valaha volt legpraktikusabb véletlen. Volt egyszer ugyanis, hogy két mérnök egy újfajra műanyag tapétát igyekezett feltalálni. Véletlen termékük igazi sikertörténet lett, és 2000 óta már Németországban is gyártanak légbuborékos fóliát és habosított fóliát.
30 termék található
| | |
30 termék található
Illeszkedik, nem túl szoros, és légbuborékos.
Ha ezt a következtetést tudja levonni a csomagoláskor, akkor semmi baj nem lehet. A legjobb anyagot használta ugyanis árui védelméhez és biztosításához: légbuborékos fóliát. Hiába hangzik mindez túlzóan egy ilyen egyszerű standard termék esetén, a légbuborékos fólia elengedhetetlen és kiváló eszköz. Pedig az 50-es években merő véletlenségből találták fel. A légbuborékos fólia számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik: alig van súlya, lemosható, emellett víz- és szakadásálló. Ezért olyan értékes a fóliapárna a csomagolás szempontjából. A fóliákat igény szerint megrendelheti 2 vagy 3 rétegű, illetve nagy buborékos, perforált vagy antisztatikus kivitelben. Kiegészítőként habosított fóliát és lap kivitelű árukat is talál kínálatunkban. Nézzen csak körbe!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás