Márka
Szélesség [mm]
80
80
4000
4000
-
Terméktípus

Tapadófóliák

Akár egy második bőr: a tapadófóliák kiváló megoldást nyújtanak a szállítandó áruk biztosításához, csomagolásához és védelméhez. Nemcsak a szelet és az időjárást tartják távol a rakománytól, hanem biztosabb rögzítést tesznek lehetővé a raklapokon.

A Tapadófóliák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTbasic.

Legkeresettebb
Modell száma: 28
Nézet:
A tapadófólia különböző típusai
Az átlátszó tapadófóliák rendkívül elasztikusak, könnyen nyújthatók, és öntapadó kivitelben különösen praktikusan használhatók. Csomagolóanyagként a polietilén tapadófólia nemcsak jól nyújtható, hanem környezetbarát is, mivel alacsony energiafelhasználással készül, emellett a PE fólia később új, műanyagból készült termékekké dolgozható fel. A kis sűrűségű polietilénből (LDPE) készült raklapborító lapok kiegészítőleg még az időjárás viszontagságaitól is védik az árukat. A nagy sűrűségű polietilén fóliák rendelhetők fekete és fehér színben, valamint átlátszó kivitelben is. A tapadófióliákat általában tekercsen kínáljuk. A raklapok fóliával történő körbetekercselését fólialecsévélővel könnyítheti meg. Webáruházunk a különböző felhasználási változatokhoz megfelelő védőfóliát kínálja. A kézi tapadófóliák a legegyszerűbben kézi lecsévélővel görgethetők le a tekercsről. Az általunk kínált lecsévélők gyártása ergonómiai követelményeknek megfelelően történik. A kisebb tárgyak csomagolásához választhat mini tapadófóliát, amelyet egy praktikus kisméretű lecsévélővel egy készletben kínálunk. Végül a KAISER+KRAFT nagy mennyiségek gépi csomagolásához is megbízható gépi tapadófóliát kínál, amellyel a küldeményezés folyamata gyors és zökkenőmentes lehet.

Tapadófóliával a biztonságos szállításért
A tapadófóliák rendkívül jól beváltak, és megbízhatónak bizonyultak ahhoz, hogy a raklapokon lévő egyes kartondobozok ne csúszhassanak el és ne sérüljenek meg. A praktikus PE fóliával a megtöltött raklapok egyszerűen körbetekercselhetők, mielőtt a szállításhoz idegen kezekbe adná őket. A csomag belsejének légbuborékos védelme nem mindig elegendő, és különösen igaz ez törékeny áruk szállítása esetén. A padló legapróbb egyenetlenségei miatt is bármelyik csomag leeshet a csomagszállító kocsiról. A tapadófólia viszont egymáshoz rögzíti a csomagokat, és még nehéz rakomány esetén sem szakad el könnyen. Nagy értékű áruk küldeményezése esetén a tapadófólia használata tehát meglehetősen kifizetődő. Ne bízza a véletlenre, és gondoljon árui biztosítására és védelmére is.