+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Terméktípus
Tekercsszélesség
Tekercshossz
Szín
Szélesség
Hossz
Anyagvastagság
Anyag
 

Tapadófóliák

Akár egy második bőr: a tapadófóliák kiváló megoldást nyújtanak a szállítandó áruk biztosításához, csomagolásához és védelméhez. Nemcsak a szelet és az időjárást tartják távol a rakománytól, hanem biztosabb rögzítést tesznek lehetővé a raklapokon.
27 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Tapadófóliák
27 termék található
A tapadófólia különböző típusai
Az átlátszó tapadófóliák rendkívül elasztikusak, könnyen nyújthatók, és öntapadó kivitelben különösen praktikusan használhatók. Csomagolóanyagként a polietilén tapadófólia nemcsak jól nyújtható, hanem környezetbarát is, mivel alacsony energiafelhasználással készül, emellett a PE fólia később új, műanyagból készült termékekké dolgozható fel. A kis sűrűségű polietilénből (LDPE) készült raklapborító lapok kiegészítőleg még az időjárás viszontagságaitól is védik az árukat. A nagy sűrűségű polietilén fóliák rendelhetők fekete és fehér színben, valamint átlátszó kivitelben is. A tapadófióliákat általában tekercsen kínáljuk. A raklapok fóliával történő körbetekercselését fólialecsévélővel könnyítheti meg. Webáruházunk a különböző felhasználási változatokhoz megfelelő védőfóliát kínálja. A kézi tapadófóliák a legegyszerűbben kézi lecsévélővel görgethetők le a tekercsről. Az általunk kínált lecsévélők gyártása ergonómiai követelményeknek megfelelően történik. A kisebb tárgyak csomagolásához választhat mini tapadófóliát, amelyet egy praktikus kisméretű lecsévélővel egy készletben kínálunk. Végül a KAISER+KRAFT nagy mennyiségek gépi csomagolásához is megbízható gépi tapadófóliát kínál, amellyel a küldeményezés folyamata gyors és zökkenőmentes lehet.

Tapadófóliával a biztonságos szállításért
A tapadófóliák rendkívül jól beváltak, és megbízhatónak bizonyultak ahhoz, hogy a raklapokon lévő egyes kartondobozok ne csúszhassanak el és ne sérüljenek meg. A praktikus PE fóliával a megtöltött raklapok egyszerűen körbetekercselhetők, mielőtt a szállításhoz idegen kezekbe adná őket. A csomag belsejének légbuborékos védelme nem mindig elegendő, és különösen igaz ez törékeny áruk szállítása esetén. A padló legapróbb egyenetlenségei miatt is bármelyik csomag leeshet a csomagszállító kocsiról. A tapadófólia viszont egymáshoz rögzíti a csomagokat, és még nehéz rakomány esetén sem szakad el könnyen. Nagy értékű áruk küldeményezése esetén a tapadófólia használata tehát meglehetősen kifizetődő. Ne bízza a véletlenre, és gondoljon árui biztosítására és védelmére is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás