+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Kötélkihúzás
Teherbírás
 

Rugóhúzók

Szerelkezzen fel – rugós emelőkkel az ergonomikus munkahelyért. Mi az előnyük? Munkatársai pillanatok alatt, erőkifejtés nélkül és ezáltal egészségkímélő módon emelhetik meg és mozgathatják a munkadarabokat és a munkaanyagokat. Hasonlítsuk össze a rugós emelőket!
6 termék található
| | |
Profi rugós szerszámtartó
leesés elleni biztosítással
Nettó
40.900,- Ft -tól
Rugós szerszámtartó
kihúzható kötélhossz 1700 mm
Nettó
13.800,- Ft -tól
Egyensúlytartó
kihúzható kötélhossz 2000 mm
Nettó
115.000,- Ft -tól
Profi rugós szerszámtartó
leesés elleni biztosítás nélkül
Nettó
16.100,- Ft -tól
Profi rugós szerszámtartó
leesés elleni biztosítással és automatikus rögzítéssel
Nettó
64.700,- Ft -tól
Egyensúlytartó
kötélhossz 2000 mm, manuális dobrögzítés
Nettó
235.000,- Ft -tól
6 termék található

Rugós emelők – hátkímélő munkavégzésAz ergonomikus munkavégzés azt jelenti, hogy minimálisra csökkentjük az egészséget terhelő feladatokat. Ebben segítenek a KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható rugós emelők a szerelés területén vagy a futószalag mellett is.Így működnek a rugós emelők és az egyensúlytartókA rugós emelők vagy visszahúzók egy rugós kötéldobból állnak. Felül egy felfüggesztéshez szükséges szerkezettel rendelkeznek, a kötél végén pedig egy karabiner található, amelybe beakaszthatók a terhek. Így lehetősége van a szerszámokat, például egy csavarhúzót a megfelelő magasságban lebegve tárolni, majd szükség esetén magához húzni. Amikor elengedi a szerszámot, az automatikusan visszatér a kiinduló helyzetbe – amennyiben egy hagyományos rugós emelőről van szó.Eltérő a helyzet a kúpos dobbal rendelkező egyensúlytartónál. Ez a terhet az elengedés után a levegőben lebegve tartja. Még ha rögzítési funkcióval ellátott rugós emelő mellett dönt is, a szerszámot a levegőben rögzítheti – ideális hosszabb munkavégzéshez, amelynél a precízió fontos szerepet játszik.Hogyan könnyítik meg a rugós emelők a munkát?Az alábbiakból kiderül, milyen egyszerű az alapelv, és mennyire sokoldalúak a rugós emelők és az egyensúlytartók előnyei:


  • Ergonomikus munkavégzés: a rugós emelők megakadályozzák az áthelyeződést a szerelési munkák során, és csökkentik a szerszámok tömegét. Így elkerülhető az egyoldalú terhelés és az elfáradás.

  • Zökkenőmentes munkafolyamatok: ha minden szükséges kéznél van, a munkavégzés gyorsabb és produktívabb.

  • Rend a munkahelyen: búcsút inthet a hosszadalmas pakolásnak. A rugós emelő automatikusan a kiindulási helyzetbe viszi vissza a szerszámot.

  • Nagyobb biztonság: órák hosszat tartó szerelésnél bármikor előfordulhat, hogy a szerszám kicsúszik az ember kezéből. A rugós emelők megakadályozzák, hogy az a munkatárs lábán landoljon, a leesés elleni biztosítással rendelkező modellek pedig akkor is, ha a rugó eltörik. Ezzel megelőzhetők a sérülések, és megkímélhetők a drága szerszámok.


Rugós emelőink néhány mozdulattal össze- és szétszerelhetők függően attól, hol van rájuk szükség.A rugós emelők kiválasztásának fontos kritériumaiA rugós emelők egyik központi tulajdonsága a teherbírás. Az egyszerű rugós emelők legfeljebb 14 kilogramm tömeget tudnak megtartani, az egyensúlytartók pedig jóval nehezebb szerszámokhoz is alkalmasak. A kötélhossz is fontos szerepet játszik. A kiválasztásnál vegye figyelembe, milyen magasságban szeretné rögzíteni a rugós emelőt, milyen mozgásokat hajtanak végre a munkatársak a munkavégzés során, és mekkora térre van szükségük.Végül a KAISER+KRAFT kínálatában rögzítési funkcióval és leesés elleni biztosítással rendelkező vagy ezekkel nem rendelkező rugós emelőket talál. Ha nem tudja eldönteni, melyik rugós emelő felel meg a legjobban az igényeinek, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk más emelőkészülékek kiválasztásában is, kezdve az elektromos láncos emelőktől a drótköteles csörlőkön át egészen a darukig.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás