+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Vödrök száma
Takarítókocsi szállítási terjedelme
Szín
Magasság
Állvány anyaga
 

Takarítókocsik, takarítóállomások

Vödrök, tisztítószerek, tisztítórongyok, seprűk, mopok és még sok más… aki nem szeretné a professzionális takarításhoz szükséges összes eszközt önmaga cipelni, annak takarítókocsira van szüksége. A kocsin mindennek talál helyet, így mindegyik takarítóeszköz azonnal kéznél van.
58 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Takarítókocsik
58 termék található

Takarítókocsik – mondjon búcsút a cipekedésnekSzeretné kímélni a munkatársai hátát? Akkor egy megfelelő járműre van szüksége. A Eurokraft vagy a Quipo márka takarítókocsijai például gyakori használatnál hozzájárulnak a takarítószemélyzet hátának az egészségéhez, emellett hatékonyabbá is teszik a takarítást. Így mindenki számára kifizetődő megoldást jelentenek.Hátkímélő takarítókocsik bármilyen felhasználási területreMondjon búcsút a cipekedésnek! Felmosókocsival teli vödrök is elvihetők A-ból B-be komolyabb erőkifejtés nélkül. A tisztítószerek a tárolórekeszben kaphatnak helyet, és még egy mopfacsaró prés is található a kocsin.Jól hangzik, de ez még kevés? Akkor választhat egy vagy két számmal nagyobb változatot is. A KAISER+KRAFT kínálatában különböző változatokban és méretekben talál takarítókocsikat. Egy vagy két vödör 6 és 30 liter közötti űrtartalommal, tartók szemeteszsákokhoz, több tárolórekesz, műanyag tálcák és sok más – a döntés az Ön kezében van. A mobil takarítóállomások a szállítás mellett a takarítóeszközök tárolására is alkalmasak, a HAACP-konform kocsik pedig engedélyezettek mosdóhelyiségekben, kórházakban és uszodákban való használatra. Az ütközőtárcsás beálló görgők kímélik a bútort, ha a kocsi esetleg nekikoccanna.További tartozékok az ipari tisztításhozHa a szállítás megkönnyítése nem elég ahhoz, hogy minden tiszta legyen, a KAISER+KRAFT kínálatában tisztítószerek, tisztítókendők és takarítógépek széles választékából válogathat az ipari tisztításhoz. Így ideális feltételeket teremthet a ragyogó munkakörnyezethez, és ez köztudottan az egészséget is olyan jól támogatja, mint a hátkímélő munkavégzés. A kiválasztáshoz tippeket kaphat például az ipari tisztításra vonatkozó vásárlási tanácsadónkból.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás