+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Zsákűrtartalom
Térfogat
Szín
Szélesség
Magasság
Hossz
Anyag
 

Szemeteszsákok

Be a zsákba, és ki vele: papír, szerves hulladék, nehéz hulladék, egyéb hulladék. Nálunk minden hulladéktípushoz megtalálja a megfelelő zsákot. A szemeteszsákok elérhetők különböző méretekben és színekben. A húzófüllel és a szemeteszsáktartóval pedig még egyszerűbbé teheti a zsákok kezelését.
68 termék található
| | |
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Szemeteszsákok
68 termék található

Szemeteszsákok az egyszerű hulladékkezelésért

Nincs több hely, és így már nem mehet? A KAISER+KRAFT szemeteszsákjaival mozgásban tarthatja a hulladékkezelést, és megakadályozhatja, hogy a szemét felhalmozódjon.

Webáruházunkban megtalálhatók kisebb zsákok az irodák számára, nagyobbak a raktárakba, valamint univerzális zsákok a nehezebb hulladékhoz és speciális zsákok a biohulladékhoz. Megfelelő tárolókkal való kombinációkban pedig megteremtheti a jól működő hulladékkezelés ideális előfeltételét.

Minden tárolóhoz és minden vödörhöz a megfelelő zsák

A 6 literestől az 1000 litert is meghaladó űrtartalmakkal a hulladéktárolóink között bármilyen hulladékmennyiséghez megtalálhatja a megfelelőt.

Nem csak a megfelelő mérettel rendelkezünk. Különböző anyagokból készült szemeteszsákokat és szemeteszacskókat is kínálunk irodai szelektív hulladékgyűjtőkhöz, műhelyi szemetesvödrökhöz és raktárcsarnokban álló szeméttárolókhoz:

  • Szakadásálló műanyag zsákok környezetbarát polietilénből különböző méretű hulladékgyűjtő vödrökhöz
  • Biohulladékos zsákok papírból a komposztálható hulladékokhoz
  • Rendkívül erős, nagy teherbírású szemeteszsákok LDPE-ből
  • Zsákok szennyestartó szekrényekhez
  • Alumínium bevonatú speciális szemeteszsákok hulladéktartó-hamutál kombinációhoz

A különböző anyagokból készült szemeteszsákok közötti különbségekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg a megfelelő szemeteszsák kiválasztásáról szóló tanácsadónkat.

Tartozékok a tároláshoz és a szállításhoz

Minden a zsákban van? A gyorskötözők arról gondoskodnak, hogy minden ott is maradjon. Vagy használhat zsákkötöző készüléket is: egyszerűen csak be kell csavarni a zsákot, rátenni a huzalhurkokat és beakasztani a zsákkötőző készüléket. Itt aztán keresheti a kákán a csomót – ha tudja.

Természetesen a KAISER+KRAFT megfelelő tárolókat is kínál, amelyekbe kényelmesen behelyezheti a szemeteszsákokat. A hulladékfogókhoz és a hamutartókhoz vagy a hulladékgyűjtő kocsikhoz hasonlóan arra törekszünk, hogy a munkához teljes mértékben tiszta körülményeket biztosíthasson.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás