Vissza
Szállítási terméktanácsadó

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány

Emelés és leengedés egy gombnyomással

Meg kell szakítani a munkát minden kisebb csavar miatt? Minden alkatrésznél valamilyen jógapózra kell váltani? Mindig újra lehajolni, eltolni, felállni és leülni… nem lehetne egyszerűbben? Természetesen: EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvánnyal!

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

Az új csapattárs segítőkész, agilis, befogadó, masszív, erős és munkára kész.

Az EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány rugalmasságával nemcsak 125 kg teher emelését és leengedését teszi egyszerűbbé, hanem kíméli munkatársai munkaerejét is. A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően folyamatosan üzemképes, sőt, magassága terhelés alatt is elektromosan állítható. A dönthető emelőlap megkönnyíti a komissiózott árukhoz való hozzáférést. Az elektromos anyagtároló állvány a műhelyi munkahelyen például abban segít, hogy akrobatikus mutatványok nélkül, kényelmesen nyúlhasson a következő csavarért vagy alkatrészért.

Ennek jegyében tehát viszlát jóga! Helló munkakönnyítés!

Válasszon kétféle emelőlap közül: munkakönnyítés nagy és kis méretben

Ergonómia egy gombnyomással

Akár 125 kg teher erőkifejtés nélküli mozgatása

Kezelőelem

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

Emelje és engedje le gondolkodás nélkül. Az egyértelmű szimbólumokkal ellátott haptikus kezelőgomboknak köszönhetően az elektromos anyagtároló állványt intuitív módon kezelheti, és olyan egyszerűen mozgathatja fel vagy le, mintha gyerekjáték lenne.

A 3 pozíciómemória lehetővé teszi a tárolt magasságok automatikus megközelítését.

Dőlésbeállítás + emelőlap mérete

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

Az emelőlap mérete az egymásra rakható Euro tárolók méretéhez igazodik: 600 x 400 mm vagy 800 x 600 mm. Az emelőlap dőlésszöge 0° és 40° között állítható 4, egyenként 10°-os lépésben. A zárókar kívül található, ezért különösen könnyen hozzáférhető.

2 platformváltozat közül választhat: csúszásgátlóval ellátott rakfelület vagy MDF-betéttel ellátott tálca. A tálca alján lévő 2 mélyedés segítségével a betét könnyen kiemelhető és eltávolítható vagy kicserélhető.

Cserélhető lítium-ion akkumulátor

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

És fut… és fut… és… az EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány teljes mobilitást biztosít lítium-ionos csereakkumulátoros rendszerének köszönhetően. Egy akkumulátortöltéssel akár 80 ciklusnyi üzemidő is lehetséges, teljes terhelés mellett. A folyamatosan üzemkész állapot érdekében az üres akkumulátort egyszerűen ki lehet cserélni egy feltöltött akkumulátorra.

A töltés állapotát vizuálisan a töltöttségiszint-kijelzés, akusztikusan pedig egy hangjelzés mutatja. Amennyiben nincs szükség mobilitásra, elektromos hálózatról is működtethető.

Használat

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

Az anyagtároló állvány sokféleképpen használható, különösen alkalmas a munkaeszközök ergonomikus magasságban történő készenlétbe helyezésére és tárolására, például szerelőállomásokon, komissiózáskor, raktárban, gyártás, összeszerelés vagy karbantartás során. Az anyagtároló állvány a prototípuskészítés során és a gyártásban is szívesen látott kolléga.

Mobil tárolóhelyként ideálisan használható laptopok, munkához szükséges dokumentumok stb. számára.

Igény esetén

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

A villamosiparban történő használatra vagy az elektronikai alkatrészek további feldolgozásához (pl. az autóiparban) az elektromos anyagtároló állvány igény esetén ESD (elektrosztatikus kisülés) változatban is kapható. Kérésre speciális kivitelezés is lehetséges.

Keresse fel kapcsolattartóját vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

Az extra extrák

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány wt$

Ami Önre vár: 5 éves utánvásárlási szolgáltatás, 10 év garancia és nagyszerű tartozékok, mint például külső töltő, cserélhető akkumulátor és az állványhoz illő egymásra rakható Euro tárolók.

Fedezze fel Expertise Collection kínálatunkat

EUROKRAFT: Termékek, amelyek bírják a strapát, hogy Önt semmi se akadályozza
EUROKRAFTpro

EUROKRAFTpro

Csúcsteljesítmény a csúcsigényekhez

EUROKRAFTbasic

EUROKRAFTbasic

Mert az olcsót nem engedheti meg magának az ember

EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állvány mg$

Helló munkakönnyítés!

Az új csapattársa készen áll az indulásra! Szerezze meg a döntő előnyt most – és rendelje meg azonnal. Ezt is „akrobatikus mutatványok nélkül“ intézzük.

Szívesen segítünk Önnek kiválasztani saját EUROKRAFTpro elektromos anyagtároló állványát.

Hallott már a KK Laborról?

A KAISER+KRAFT új innovációs laborja, ahol olyan dolgok születnek, amelyek segítenek nekünk az előrehaladásban. Itt ötleteken és termékeken, projekteken és innovációkon dolgozunk. Mivel mi nem csak jól, hanem mindig jobban akarjuk csinálni. A megoldásainknak végül nemcsak tökéletesen kell működniük, szórakoztatónak is kell lenniük. Csak így válhatnak valami olyanná, amire Ön mindig is vágyott.

Ugorjon be hozzánk, és ismerkedjen meg Mrs. K-val – a KK innovációs labor közvetlen összekötőjével. A labor, ahol olyan dolgok születnek, amelyekre Önnek is biztosan szüksége lehet, hogy ma és holnap is tökéletesen felszerelve vágjon neki a napnak.

Top termékeink ebből az útmutatóból
Legkeresettebb
Modell száma: 2
Nézet:
Top kategóriáink ebből az útmutatóból