Vissza
Raktári terméktanácsadó

Így találhatja meg a megfelelő állványrendszert a raktára számára

Az állványok témája teljesen kínai az Ön számára? Azt gondolta, mindent tud az állványrendszerekről, ám a kiválasztásnál elbizonytalanodott? Vagy egyszerűen csak kíváncsi, milyen állványmegoldások vannak a piacon, amelyekre esetleg nem is gondolt volna? Bármi is legyen az oka annak, hogy a raktári állványok terméktanácsadójára kattintott – itt megtalálja a választ a kérdésére!

A megfelelő kérdések megfogalmazása

Valószínűleg – érthető módon – az az idealista elképzelése, hogy csettintésre olyan raktári állványokat mutatunk be Önnek, amelyek tökéletesen megfelelnek a követelményeinek és a vállalati folyamatoknak.

Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, mert a labda először az Ön kezében van. Mielőtt belevágna a tökéletes új állványrendszer keresésbe, először át kell gondolnia, mire is van valójában szükség – ez pedig a következő jellemző kérdésekkel sikerülhet a legjobban. A megválaszolásukkal lépésről lépésre egyre közelebb kerül a tökéletes megoldáshoz:

  • Mit szeretne tárolni? Raklapokat, rácsos tárolókat, külön kartondobozokat, hosszú árukat, darabárukat…?
  • Milyen nagyok és nehezek a raktári áruk?
  • Mennyi hely áll rendelkezésére, és mekkora helyre van szüksége?
  • Melyek a gyakran használt áruk, amelyeket emiatt könnyen elérhetően kell tárolni, és melyeket használja ritkábban?
  • Milyen nagy a forgalom?
  • Teljesen új berendezést szeretne a raktárába, vagy egy meglévő állványrendszert szeretne bővíteni?

Az ördög a részletekben rejlik

Bizonyára nem meglepő, hogy egy új raktári állványrendszerre vonatkozó döntést alaposan át kell gondolni. A megfelelő állványtípus mellett ugyanis számos további tényező is meghatározza a raktározás sikerét. Íme néhány példa:

KI ÖRÖK KÖTÉST TESZ…

…vigyázzon… Nem számít, melyik állványrendszerre esik a választás, mindenképpen tisztában kell lennie azzal, hogy meglehetősen meghatározó döntést hoz, ugyanis nem mindig kombinálható egymással gond nélkül mindenféle márka és állványsorozat. A tippünk ezért az, hogy kétség esetén forduljon hozzánk tanácsért – mi tudjuk, mi illik össze, és szívesen segítünk Önnek!

Lépjen kapcsolatba velünk!

MINDEN ALAPJA A JÓ TERVEZÉS

Természetesen egyszerűen kikeresheti a legmodernebb, legjobb, legdrágább állványt a kínálatunkból. Ezzel azonban nem ér sokat, ha előzetesen nem gondolta át, milyen mozgás- és munkafolyamatok zajlanak a raktárában, és hogyan szeretné kihasználni a rendelkezésre álló teret. Szívesen segítünk Önnek ebben. Imádunk raktárt tervezni!

Lépjen kapcsolatba velünk!

NÉLKÜLÜK NEM MEGY

Mint egy autó abroncs nélkül vagy a leves só nélkül… ugyanilyen egy raktári állvány a megfelelő tartozékok nélkül. Legyen szó akár összekötő elemekről, polcokról, traverzekről, válaszfalakról, ütközésvédőkről vagy állványdobozok feliratozásáról – a megfelelő felszereléssel a raktári állványok még jobban hozzáigazíthatók az igényeihez, és ezáltal még tovább tökéletesíthetők.

A tartozéktermékeinkhez

További raktári termékek

KERESÉSRE FEL!

Ha éppen most vág bele a webáruházunkban a megfelelő állványrendszer keresésébe, mindenképpen használja a szűrési lehetőségeket – ezek jelentősen megkönnyítik az új állványa megtalálását: a standard szűrések, azaz az ár, a szín, a méretek és a használt anyagok mellett a legtöbb modellünket többek között a következő kritériumok szerint is szűrheti:

  • maximális polcterhelés és mezőterhelés
  • állványtípus: bővítőállvány, alapállvány stb.
  • rekeszek és polcok száma
  • traverzhossz

A MEGFELELŐ ÁLLVÁNYTÍPUS MEGTALÁLÁSA

Az alábbiakban röviden és tömören összefoglaltuk az Ön számára a leggyakoribb raktáriállvány-típusok főbb jellemzőit, így gyorsan áttekintheti, melyik raktári áruhoz melyik állványtípus illik a legjobban. Az egyes állványok előnyeivel és hátrányaival kapcsolatos további információkat az adott kategóriákban talál!

A nagy terhekhez: NAGY TEHERBÍRÁSÚ ÁLLVÁNYOK

Ez az állványtípus nem szorul sok magyarázatra: a nagy teherbírású állványok akkor jelentik a megfelelő választást, ha nagy tömegű raktári árukat kell tárolni. Természetesen akkor is tökéletesek, ha sok apró áru van, amelyek összetömege jelentős – sok kicsi bizony sokra megy. Ennek megfelelően ez az állványtípus rendkívül stabil – nem csoda az olykor hihetetlenül nagy polc- és mezőterhelések láttán. Erős, erősebb, nagy teherbírású állvány!

A nagy teherbírású állványokhoz

A hosszú árukhoz: KONZOLOS ÁLLVÁNYOK

Falapok, csövek, lemezek, deszkák, rudak… számos olyan hosszú áru van, amelyek a klasszikus standard állványokba egyszerűen nem illenek. Az ilyen speciális esetekre született meg a konzolos állvány, amelyben az áruk állítva vagy fektetve tárolhatók. Ez az állványtípus például a gépjárműgyártás vagy a bútorgyártás területén fordul elő. A kiegészítő funkciók, mint a legurulás elleni biztosítás arról gondoskodik, hogy minden pontosan ott maradjon, ahol a helye van.

A konzolos állványokhoz

A terjedelmes árukhoz: NAGY FESZTÁVÚ ÁLLVÁNYOK

Túl nagy, túl vastag, túl alaktalan, túl kezelhetetlen? Nagy fesztávú állványaink számára ezek teljesen ismeretlen fogalmak. Ez az állványtípus akkor jelenti a megfelelő választást, ha az áruk XXXL méretet öltenek. A rendkívül széles rekeszek és a szintenkénti nagy teherbírás révén még extrém módon terjedelmes áruk is jól tárolhatók. Egyidejűleg az egyszerű összedugaszolós kialakítás nagy rugalmasságot biztosít. Nem lehetséges? Dehogynem!

A nagy fesztávú állványokhoz

A maximális rugalmasságért: ÖSSZEDUGASZOLÓS ÁLLVÁNYOK

Ó, ha minden ilyen egyszerű lenne: az összedugaszolós állványok gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők szerszám nélkül, és ennek megfelelően gond nélkül bővíthetők, átépíthetők és kombinálhatók. Nem számít tehát, milyen mértékben változik a raktár – az összedugaszolós állványok követik a változást.

Az összedugaszolós állványokhoz

A gyors komissiózásért: RAKLAPÁLLVÁNYOK

Rendkívül közkedveltek, rendkívül elterjedtek: a raklapállványaink. Főbb jellemzőik: közvetlenül pl. targoncával megrakodhatók és üríthetők, és általában nincsen extra állványpolcuk, így az Euro-raklapok, a rácsos tárolók stb. közvetlenül a polctartókra helyezhetők. A raktárberendezések igazi klasszikusai!

A raklapállványokhoz

Kis alkatrészekhez és C-alkatrészekhez: DOBOZOKHOZ VALÓ ÁLLVÁNYOK

A tökéletes raktári állványok minden rendmániásnak és rendszerezőzseninek: a dobozokhoz és az apró alkatrészekhez való állványaink. Ezek az állványok nagy tárolási kapacitást biztosítanak a legkisebb helyen, és ideálisan alkalmasak alkatrésztároláshoz az anyagok készenlétbe helyezése érdekében a gyártás, a szerelés stb. területén. Búcsút inthet a hosszas keresgélésnek!

A dobozokhoz való állványokhoz

A külön részegységektől kezdve a különféle felhasználási területeken át egészen az öt legfőbb előnyig – terméktanácsadónkban minden összefoglaltunk, amit feltétlenül tudnia kell az összedugaszolós állványokról. Tájékozódás az összedugaszolós állványokról

Top termékeink ebből az útmutatóból
Relevancia szerint
Modell száma: 861
Top kategóriáink ebből az útmutatóból